BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinCan Tanrıyar intihar mı etti?----

Can Tanrıyar intihar mı etti?

Can Tanrıyar intihar mı etti?
08 Mayıs 2013 - 15:37 www.finansgundem.com

Gündemden düşmeyen Can Tanrıyar bu defa iddialara göre intihar girişiminde mi bulundu

Magazin gündeminden düşmeyen Can Tanrıyar bu defa iddialara göre intihar girişiminde bulundu... Önceki gece eğlenmek için Etiler Şamdan'a giden ünlü yapımcı Can Tanrıyar, akıllara durgunluk veren bir olaya imza attı. Edinilen bilgiye göre Tanrıyar, eğlencenin ortasında bilinmeyen bir sebepten ötürü elindeki içki kadehini kırarak intihar girişiminde bulundu.
Star gazetesi'nin haberine göre, vücuduna ciddi yaralar vermek üzereyken mekandaki güvenlik görevlileri tarafından son anda engellenen Tanrıyar, hızla mekandan dışarı çıkarıldı. Yüzünden ve ellerinden akan kanlarla soluğu Etiler'de ki asayiş büro amirliğinde alan ünlü yapımcı gazetecilere 'Petek'le ayrılığımı hazmedemeyen bir hayranı bana saldırdı ve her tarafımı tırmaladı' açıklamasında bulundu.
PETEK'İN HAYRANI SALDIRDI
Çelişkili ifadelerine 'Onun hayranı olan bir bayan olduğunu düşünüyorum. Bana saldırdı ama ben kimseden şikayetçi olmayacağım.' sözleri ile devam eden Tanrıyar'ın vücudunun çeşitli yerlerindeki ciddi kesikler ise dikkatlerden kaçmadı. Kırdığı bardağı boğazına dayadığı anda mekan personeli tarafından engellenen Tanrıyar'ın bu anlardaki boğuşma nedeniyle çenesinin altının kesildiği ve giysisinde kan izlerinin olduğu görüldü.
KARAKOLA DEĞİL ÇORBACIYA GİDELİM
Polise verdiği resmi olmayan ifadede 'Biri bana saldırdı ama şikayetçi değilim' dediği öğrenilen Can Tanrıyar'ın görevli memurların 'O zaman buyurun sizi bir karakola götürelim ve ifadenizi orada alalım' teklifine ise 'Boş verin karakolu ben sizi çorbacıya götüreyim' dediği iddia edildi. Bir hayli alkollü olduğu gözlemlenen Tanrıyar, daha sonra aracına binerek Etiler'den hızla ayrıldı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)