BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemCan Dündar'a saldıran adliyeye sevk edildi----

Can Dündar'a saldıran adliyeye sevk edildi

Can Dündar'a saldıran adliyeye sevk edildi
10 Mayıs 2016 - 13:07 www.finansgundem.com

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde Can Dündar'a silahla ateş açan Murat Ş. ve olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can  Dündar'a, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde silahla ateş açan Murat Ş. ve  daha sonra olayla ilgili gözaltına alınan 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.   Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına  alınan Murat Ş'nin de aralarında bulunduğu 5 kişinin emniyetteki işlemleri  tamamlandı. Şüpheliler, adliyeye sevk edildi. 
 
 Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, 6 Mayıs'ta  Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde beklediği sırada silahla ateş açan Murat  Ş. gözaltına alınmıştı. Olayda Dündar yara almamış, NTV muhabiri Yağız Şenkal  hafif yaralanmıştı. Daha sonra olayla ilgili 4 kişi yakalanmış ve tüm şüpheliler  için ek gözaltı süresi verilmişti.

  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)