BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkCama şekil veren genel müdür----

Cama şekil veren genel müdür

Cama şekil veren genel müdür
27 Eylül 2013 - 13:37 www.finansgundem.com

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Eskişehir'de cam üfleme tekniğini denedi

Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan, Eskişehir'de "cam üfleme" tekniğiyle cama şekil vermeye çalıştı.
Vakıfbank Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün açılışı kapsamında kente gelen Aydoğan, Eskişehir Sanayi Odası'nı (ESO) ziyaret etti.
ESO Meclis Başkanı İsmail Kunduracı ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Sinan Musubeyli ve Ercan Tezcan tarafından karşılanan Aydoğan, ziyarette Eskişehir’in sanayi, ekonomi ve sosyal kültürel gelişmişlik açısından bir çekim ve bölge merkezi haline geldiğini belirtti.
Aydoğan, artan talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda yeni kurdukları Eskişehir Bölge Müdürlüğü'nün açılışını yapacaklarını kaydetti.
Kunduracı da Aydoğan'a Eskişehir sanayisi, mevcut yapılan yeni yatırımlar ve sanayideki son gelişmeler konusunda bilgi verdi.
Aydoğan daha sonra, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Sarar Giyim Sanayi'ni ziyaret ederek Sarar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sabahattin Sarar ile görüştü.
Ziyaretinden ardından Odunpazarı Belediyesi Külliyesi Cam Atölyesi'ne geçen Aydoğan, burada cam üfleme tekniğiyle cama şekil vermeye çalıştı.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • nihat27 Eylül 2013 20:01

    bence vakıfbanka sistemli ve adeletli bir yapı için çalışılması daha mantıklı olacak her nekadar ıkı donem mıllet vekılıgı yapılmıs olsada