BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemByLockcular tahliye edilecek----

ByLockcular tahliye edilecek

ByLockcular tahliye edilecek
27 Aralık 2017 - 15:43 www.finansgundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, telefonlarına istenmeden ByLock yüklenen kişilerin tahliye edileceğini söyledi

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Yüksel Kocaman, "ByLock bizim için en büyük delillerden biri. Bu konuda hiçbir değişiklik yok. Mor Beyin yazılımıyla ByLock'a yönlendirildiği tespit edilen ve farklı illerde tutuklu bulunan yaklaşık bin kişinin, haklarında başka hiçbir delil yoksa tahliyesini talep edeceğiz" dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Kocaman, "Mor Beyin yazılımını yapan Kemalettin Cengiz Erbakırcı, 15 Temmuz darbe girişiminden 4 gün sonra yurt dışına kaçmış. Eski TÜBİTAK çalışanı Erbakırcı'nın bu işin en büyük sorumlularından olduğunu düşünüyoruz. Bu kişi hakkında soruşturma başlattık, hakkında yakalama kararı çıkarttık" diye konuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hukukçu27 Aralık 2017 16:32

    Bu soruşturma ve cezaların hepsi sahte zaten. Sadece bazılarına diğerlerine iftira atma karşılığında tahliye şansı sunmak istedilerse o zaman bir anlamı var. Neticede WhatsApp gibi herkesin indirebildiği bir yazılımdan dolayı hapse atılan yaklaşık 50bin kişi var vr bunlar hangi somut fiilleriyle o isnat edilen suçu işlemiş oluyorlar onu da modern hukuk diliyle açıklamaları gerekiyor. Ama hukuk deyince tâbi buralarda var olan şey hukuk olmadığı için bambaşka bir boyuttan bahsediyorum ben. Sözde ve partizan hukukçular anla(ya)maz bunu.