BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBüyük sınav Avusturya'da!----

Büyük sınav Avusturya'da!

Büyük sınav Avusturya'da!
21 Haziran 2015 - 08:55 www.finansgundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu transferi, yeni sezon hazırlıklarının ilk bölümünün ardından yapacağını açıkladı

Galatasaray’ın elinde geniş ve şampiyon olmuş bir kadro bulunduğunu belirten teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Avusturya kampında eksikleri gördükten sonra gidecek-kalacak isimler hakkında karar verecek. Sarı-kırmızılı yönetim de hocanın hazırlayacağı raporun ardından yapılacak transferlere karar verecek.

Galatasaray’da transferde yaşanan sessizlik taraftarı karamsarlığa iterken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetimden gelen haber yüreklere su serpti. Sarı-kırmızılılar, transferi Avusturya’da yapılacak ilk kamp sonrasına bıraktı.

Hamzaoğlu’nun, transfer için acele edilmemesini isteyerek, “Panik yapacak bir durum yok. Bu takım şampiyon oldu ve eksiklerimizi biliyoruz. Ancak dikkatli hareket etmek zorundayız. Bunun için Avusturya’da yapacağımız ilk kamp bizim için önemli. Geniş bir kadro ile oraya gideceğiz ama elenenler olacak. Yola devam etmeyeceklerimiz netleşecek” diyerek yönetimi yönlendirdiği ifade edildi.

Hamzaoğlu’nun ilk kamp sonrası için takvim vermesi üzerine Galatasaray Başkanı Özbek ve kurmaylarının frene bastığı belirtildi. 16 Temmuz’da sona erecek kampın ardından Hamzaoğlu ile görüşecek olan sarı-kırmızılılar, eksik bölgelere takviye yapacak.

Melo’nun yerine M’Bia

Bu arada yeni sözleşme isteyen Felipe Melo’nun bu isteğine olumsuz yanıt verecek olan sarı-kırmızılılar alternatifini için de çalışmalarını sürdürüyor. Cim-Bom’a son olarak menajerler tarafından Trabzonspor’la anlaşamayan Stephane M’Bia önerildi.
Sevilla ile sözleşmesi biten ve Trabzon’la anlaşmaktan son anda vazgeçen Kamerunlu futbolcunun bonservisinin elinde olması nedeniyle sarı-kırmızılıların bu transfere sıcak baktıkları belirtildi.

Hamza Hamzaoğlu, az ama öz transferi tercih ediyor, kulübün mali durumunu da gözetiyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)