BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBüyük değil Bütünşehir!----

Büyük değil Bütünşehir!

Büyük değil Bütünşehir!
05 Kasım 2013 - 06:57 www.finansgundem.com

Başbakan Erdoğan, büyükşehirlerde yeni bir uygulamaya imza atacak

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kent sınırını büyükşehir belediyesi sınırı haline getiren 'bütünşehir' uygulamasının 30 büyükşehirin ardından ilerleyen süreçte Bartın'ın da yer aldığı 51 ilde uygulanacağını söyledi .
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile Bartın ile birlikte toplam 51 şehrin 'bütünşehir' olması için start veriliyor.
Edinilen bilgiye göre AK Parti'nin geleneksel Kızılcahamam kampında gerçekleşen toplantıda, bazı katılımcılar 30 büyükşehirdeki 'bütünşehir' uygulamasının tüm iller için geçerli olması önerisini gündeme getirince Başbakan Erdoğan da, 'Benim de gönlüm bu yönde' diyerek, tüm il sınırları içindeki seçmenlerin büyükşehir belediye başkanlığı için oy kullandığı modelin 30 büyükşehirde 2014'teki yerel seçimlerde deneneceğini söyledi. Erdoğan, ilerleyen süreçte 'bütünşehir' uygulamasının tüm iller için gündeme geleceğini ifade etti.
İŞTE 51 BÜTÜNŞEHİR
Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Artvin, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Edirne, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Isparta, Kars, Kastamonu, Kırklareli, Kırşehir, Kütahya, Muş, Nevşehir, Niğde, Rize, Sivas, Siirt, Sinop, Tokat, Tunceli, Uşak, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)