BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBuse Terim ve Arda'nın annesine sürpriz telefon----

Buse Terim ve Arda'nın annesine sürpriz telefon

Buse Terim ve Arda'nın annesine sürpriz telefon
23 Haziran 2016 - 17:31 www.finansgundem.com

Başbakan Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım, A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016’da aldığı kötü sonuçlar sonrası hakarete uğrayan Türkiye Futbol Direktörü Terim'in kızı Buse Terim'i telefonla aradı

A Milli Takımın İspanya’ya 3-0 mağlup olmasının ardından sosyal medya üzerinden hakaret içeren mesajlar atılan Teknik Direktör Fatih Terim’in kızı Buse Terim ve takım kaptanı Arda Turan’a Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’dan destek geldi.

Yıldırım, Terim’in eşi Fulya Terim, kızı Buse Terim ve Arda Turan’ın annesi Yüksel Turan’ı telefonla aradı.

Bir anne olarak yaşananlardan duyduğu üzüntüyü dile getiren Semiha Yıldırım, Yüksel Turan ve Fulya Terim’i teselli etti.

Altı aylık hamile olan Buse Terim’i de arayan Semiha Yıldırım, kendisinin ve bebeğinin sağlığını düşünerek bu tür yazılara itibar etmemesi tavsiyesinde bulundu.

ANNEMİ AĞLATTILAR DEMİŞTİ

 Arda Turan, Çek Cumhuriyeti maçının ardından "Biz ne paracı olduk, ne primci olduk. Kimseden para istemedik. Benim için önemli değil de, annemi ağlatmasalar iyiydi. Bazılarını affetmeyeceğim" demişti. 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)