BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBursa'da polis merkezine silahlı saldırı----

Bursa'da polis merkezine silahlı saldırı

Bursa'da polis merkezine silahlı saldırı
08 Haziran 2017 - 00:10 www.finansgundem.com

Polis merkezinin bahçesinde iftar yapanların yanına gelen şahıs Mevlana Türbesi'ni sordu. Polislerin "Türbe buraya uzak, gel beraber iftar yapalım" demesinin ardından silahla ateş açmaya başlayan şahıs bomba tehdidiyle araca binerek kaçtı

Bursa Merkez Osmangazi ilçesi Gülbahçe Mahallesi’nde bulunan Şehit Şerafettin Yılmaz Polis Merkezi’nin bahçesinde, saat 21.00 sıralarında iftar yapan polislerin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi "ben Mevlana türbesine gitmek istiyorum, bana yardımcı olurmusunuz" diye sordu.

Polislerin "Mevlana Türbesi Konya’da. Oruçluysan gel beraber iftar yapalım" demesi üzerine şahıs yanında bulunan tabancayla ateş etmeye başladı.

Polisler yere yatarak saldırgana ateş etmeye başladılar. Üzerimde bomba var diyerek polisleri yanına yaklaştırmayan şahıs bahçeden çıkarak polis merkezi önüne park ettiği üzerinde Türk Bayrağı bulunan kamyonete binerek olay yerinden kaçtı. Açılan ateş sonucu polis merkezi ve çevrede bulunan işyerlerinin camlarına kurşunlar isabet etti. Bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi kaçan zanlıyı bulabilmek için araştırma başlattı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yorum08 Haziran 2017 09:22

    ülkede heryer manyak kaynıyor..ne ev ne araba ne eşya..hepsi hikaye..tek sorun insanların güvenlik endişesi..ve her geçen gün azalmıyor aksine hızla artıyor..

  • Ziya08 Haziran 2017 04:14

    Vay köpek vay! kesin pkk lı dır şerefsiz. Allah tan polislerimize bir şey olmamış. Cümlesine geçmiş olsun.

  • Meczup08 Haziran 2017 01:52

    Belli ki akli dengesi yerinde olmayan bir psikopat.Allah tüm güvenlik güçlerimizi korusun.

  • utan be utan08 Haziran 2017 00:27

    Adamlar sana ne kadar kibar davranmış. Gel iftar yapalım demişler incelik göstermişler, sofralarını senle paylaşmak istemişler. nasıl bir vicdan var sende iftar zamanı iftar açan seni de davet eden polislere ateş ediyorsun.