BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBursa-İstanbul artık 18 dakika ----

Bursa-İstanbul artık 18 dakika

Bursa-İstanbul artık 18 dakika
06 Nisan 2013 - 17:15 www.finansgundem.com

Gemlik ile Haliç arasında deniz uçağı seferleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından resmen başlatıldı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, “Bursa öncü bir kent olma yolunda hızla ilerliyor. Ulaşımda bütün yatırımları yapıyoruz. Kestel hattı ile birlikte 40 kilometreye ulaşan kişi başı en yüksek tren Bursa’da oluyor. Bursa modern ulaşımla, modern araçlarla çağdaş ulaşıma kavuşuyor. Yerli tramvayla Bursa büyük bir hamle yaptı. Artık metro vagonları, hızlı tren vagonları Bursa'da üretiliyor. Bursa'da 3 ay içinde yerli tramvayları dünya görecek. Bu Bursa sanayiiinin başarısı. Bu kentin gücünü gösteriyor. Şehir demir ağlarla örülüyor. Yeni yollar yapılıyor, yeni caddeler açılıyor. Bir cadde açmak için 350 bina yıktık. 4 yılda 800 binayı yeni yollar açmak için yıktık. Gemlik, Kumla Meydanı'nda da yıkımlarımız hızla sürüyor. Bir yandan yeni yapılan yollarla köprülerle, kavşaklarla 31 köprü gerçekleştirdik. Ulaşım hızla nefes alıyor. Uludağ'dan sahillere kadar her alanda yatırımlarımız sürüyor. Bu dönem Bursa'nın kent içi yatırımlarının yanında diğer şehirlerle bağlantısı çok önemli. Bursa'nın çevre illerle bağlantısının artması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 2,5 ay önce deniz seferlerini başlattık.
Baştan blöf yapıyoruz zannettiler. 4 gemi ile başladık. Bursa halkı istedi. İstanbullu dostlarımız istedi. Halkımız arkamızda durdu. Halkımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. 100 bin yolcuya ulaşacağız. İstanbul'a komşu olmayı avantaja çevirmek istiyoruz. Bursa 25 sanayi bölgesiyle İstanbul'un en önemli ortağı. Ortak ürettiğimiz şehir İstanbul ile entegre vaziyetteyiz. Bu trafiği daha da geliştirmek için zamanı önemli olan insanımızın kolay ulaşımını bu uçaklarla sağlıyoruz. Bundan sonra bu bağlantımızı havadan da sağlamış oluyoruz. Gemlik'ten kalkan uçaklarımız İstanbul'un kalbine, Haliç'e iniyor. Vatandaşlarımız birkaç dakikada İstanbul'un çarşılarına varmış oluyor. Bu kadar güzel bir nimet. İzin alırsak başka noktalara da uçacağız. Halkımızın desteğini alıyoruz. Denizde verdiği desteği havada da verecekler. Bursa'nın önemli bir ihtiyacı bu. Her şeyi en uygun şekilde düşündük. En uygun fiyatla 100 liraya vatandaşlarımızı taşıyacağız” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)