BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBurgan Bank'tan bayram kredisi fırsatı----

Burgan Bank'tan bayram kredisi fırsatı

Burgan Bank'tan bayram kredisi fırsatı
13 Haziran 2016 - 15:37 www.finansgundem.com

Burgan Bank, günde 32 TL’den başlayan ve 3 ay erteleme imkanı sunan maksimum 24 ay’a kadar kullanılabilecek ‘Bayram Kredisi’ ile müşterilerinin bayram coşkusunu doya doya yaşamalarını sağlıyor

Burgan Bank bu yıl da ramazan bereketini sofralarına taşımak isteyen ancak nakit sıkıntısı çeken müşterilerinin yüzünü, uygun faiz oranlarına sahip 20.000 TL’e kadar kullanabilecekleri Bayram Kredisi ile güldürecek. Burgan Bank müşterileri, günde 32 TL’den başlayarak her bütçeye hitap eden Burgan Bank Bayram Kredisi’nin ödemelerine dilerse Eylül ayında başlayacak.

Burgan Bank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Pınar Kuriş; “Burgan Bank olarak, ülkemizde büyük bir coşkuyla karşılanan ramazan ayının herkes için bereketli geçmesine, gelenekselleşen Bayram Kredimiz ile destek oluyoruz. Bu ürünümüzle müşterilerimiz hem nakit ihtiyaçlarını karşılayabilecek hem de ödemeye Eylül ayında  başlayabilecekler. Müşterilerimiz, 24 aya kadar vade imkânı sunan Bayram Kredimiz için bayram sonuna kadar başvurabilirler. Herkesin ramazan ayını huzurlu, keyifli ve sevdikleri ile beraber geçirmesini umar ve şimdiden iyi bayramlar dilerim” dedi.

Burgan Bank’ın Bayram Kredisi’ne başvurmak ve detaylı bilgi almak için en yakın Burgan Bank şubesini ziyaret edebilir ya da 0850 222 8 222 numaralı çağrı merkezindenulaşabilirsiniz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)