BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak'ın yeni adresi belli oldu----

Burak'ın yeni adresi belli oldu

Burak'ın yeni adresi belli oldu
29 Mayıs 2013 - 10:00 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın golcüsü Burak Yılmaz yeni anlaştığı takımı açıkladı ve "Teklifi kabul ettim" dedi.

Galatasaray'ın gol krali forveti Burak Yılmaz'ın yeni anlaştığı takım belli oldu. Almanya'daki Milli Takım kampında bulunan Burak'ın Fiorentina ile anlaştığı duyuldu. Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre yıldız futbolcu haberi kampta arkadaşlarıyla ettiği sohbet sırasında verdi
Trabzonspor’un ardından Galatasaray’da da krallık tacını takan Burak Yılmaz, Çizme’ye açılıyor... Yer Almanya’daki Milli Takım kampı... Harsewinkel kentinin Marienfeld kasabasında bulunan Klosterpforte’de konaklayan Ay- Yıldızlılar, otelin sahasında Letonya maçı öncesi son çalışma için hazırlık yapıyor. Borussia Dortmundlu Nuri Şahin ve Rennes’de forma giyen Mevlüt Erdinç kampa yeni katılmış. Saha kenarında Burak Yılmaz, Nuri Şahin ve Mevlüt arasında koyu bir sohbet başlıyor.
‘TOP ARTIK YÖNETİMDE’
Nuri Şahin, Mevlüt’e “Burnumda çok ağrı var. Kamptan sonra ameliyat olacağım” diyor... “Geçmiş olsun” dileklerinin ardından konuşmalar Nuri Şahin ve Burak Yılmaz ekseninde ilerliyor... Nuri, “Senin transfer işin ne oldu?” diye soruyor... Burak “Fiorentina’dan resmen istediler. Teklif çok cazip. Her konuda anlaştık. G.Saray’a da 12 milyon Euro’su peşin 15 milyon Euro teklif ettiler. Top artık yönetimde” diyor.
NURİ'DEN BURAK'A: HAYIRLI OLSUN
Nuri Şahin’den ikinci soru geliyor; “Senin şartların nasıl?”... Burak yanıtlıyor: “Şartlar her bakımdan çok iyi. Yıllık 3.5 milyon Euro alacağım. Ayrıca her 5 gole 100 bin Euro ekstra para verecekler...” Nuri Şahin’in “Yani senin kafana yattı mı?“ sorusunun ardından Burak’ın verdiği cevap Fiorentina’ya gitmek için sabırsızlandığının kanıtı gibi: “Her bakımdan yattı...” Sohbet Nuri’nin “Şimdiden hayırlı olsun” sözüyle son buluyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)