BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak'ın taliplileri artıyor----

Burak'ın taliplileri artıyor

Burak'ın taliplileri artıyor
06 Mayıs 2013 - 18:59 www.finansgundem.com

İspanya'dan teklifler aldığı belirtilen Burak Yılmaz'a şimdi de İngilizler'in talip olduğu iddia edildi

İspanyol ekiplerinin güdümünde olduğu uzun süredir belirtilen Burak Yılmaz için son iddia İngiltere'den... İngiliz Daily Express'in haberine göre Burak Yılmaz bu yaz kesinlikle Ada'ya transfer olacak.
Burak Yılmaz'ın Galatasaray'ın bu sezonki şampiyonluğunda ve Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynamasında büyük rol oynadığını belirten gazete, Galatasaray'ın yaptığı flaş Drogba ve Sneijder transferleriyle bütün dünyanın ilgisini çektiğini belirtirken, Burak'ın da sezon sonu Arsenal ya da Liverpool'a transfer olacağını belirtti.
Arsenal, bekleneni veremeyen Olivier Giroud'nun yerine Sarı Kırmızılılar'ın başarılı golcüsünü transfer etmeyi düşünürken, önereceği rakamın ise 15 milyon pound (18 milyon euro) olacağı konuşuluyor.
Liverpool yönetiminin Luis Suarez'in son zamanlardaki olumsuz tepki alan sansasyonel hareketlerinden rahatsız olduğu, yeni golcü adayı olarak da Burak Yılmaz'ı düşündüğü ve sezon sonu 28 yaşındaki milli futbolcu için Galatasaray'ın kapısını çalacağı belirtildi.
Gazete daha önce de, Edinson Cavani'nin takımdan ayrılma ihtimaline karşı Napoli'nin Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmayı düşündüğünü yazmıştı.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)