BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak'a büyük talip----

Burak'a büyük talip

Burak'a büyük talip
30 Mayıs 2013 - 19:09 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih, Burak Yılmaz'a kancayı taktı

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Bayern Münih, Mandzukic'in ardında yedekte kalan ve takımdan ayrılmayı kafasına koyan Mario Gomez'in yerine Burak Yılmaz'ı düşünüyor.
Son 2 sezonda gösterdiği harika performansla Avrupa'nın elit golcüleri arasında yerini alan Burak, Avrupa'nın devlerinin transfer kıskacı altında.
Tuttomercato adlı haber sitesinde yer alan haberde; Forvet hattı için Dortmund'dan golcüsü Lewandowski'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba sarfeden Bavyera ekibinin, Polonyalıyı kadrosuna katamadığı takdirde Burak Yılmaz'a yöneleceği iddia edildi.
Sezon sonunda Alman ekibinden ayrılması beklenen 27 yaşındaki Gomez'in, Manchester City, Athletico Madrid gibi ekiplerin transfer hedefinde yer aldığı ifade ediliyor. Golcü oyuncudan doğacak boşluğu gidermek için Burak Yılmaz için Galatasaray'ın nabzını yokladığı iddia edilen Bayern'in, Milli oyuncumuz için Napoli, Manchester United, Fiorentina ve Arsenal gibi takımlarla yarış içerisinde olduğu ifade edildi.
Haberde; Bonservis bedelinin en aşağı 20 milyon Avro olacağı belirtilen Burak Yılmaz'ın, Avrupa'ya transferini gerçekleştirmesine kesin gözüyle baktığı iddia edildi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)