BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak'a 50 milyon dolar!----

Burak'a 50 milyon dolar!

Burak'a 50 milyon dolar!
29 Haziran 2013 - 17:46 www.finansgundem.com

Fatih Terim'in takımdan ayrılmasını istemediği fakat Ünal Aysal'ın satılmasına sıcak baktığı Burak Yılmaz için yeni bir teklif var

Fatih Terim'in takımdan ayrılmasını istemediği fakat Ünal Aysal'ın satılmasına sıcak baktığı Burak Yılmaz için yeni bir teklif var.
İngiliz Daily Mail'in haberine göre Premier Lig'in gün geçtikçe daha da güçlenen ekiplerinden Tottenham, Burak Yılmaz'a talip oldu.
Shakhtar Donetsk'te oynayan ve Liverpool'un da ilgilendiği Henrikh Mkhhitaryan'a 20 milyon pound ödemeyi düşünen Tottenham'ın hücum hattına da takviye yapmak istediği ve bunun için Burak'ı düşündüğü de haberde yazıldı.
Burak Yılmaz için Tottenham'ın 17 milyon pound (49 milyon 800 bin TL) ödemeye hazır olduğunun da iddia edildiği haberde Galatasaray'ın transfere yanaşmaması veya ücreti yukarıya çekmek istemesi durumunda Barcelona'dan David Villa için girişimlere başlanacağı öne sürüldü.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)