BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak, Trabzon'u çabuk unuttu----

Burak, Trabzon'u çabuk unuttu

Burak, Trabzon'u çabuk unuttu
19 Şubat 2013 - 14:47 www.finansgundem.com

Burak Yılmaz, "Galatasaray benim evim gibi. Daha önce hiç hissetmediğim bir güven duygusu var" dedi

Galatasaray’ın gol makinesi Burak Yılmaz, FIFA’ya çarpıcı açıklamalar yaptı. Sarı kırmızılı takımda kendisini tam anlamıyla bulduğunu söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, Galatasaray’da daha önce hiç hissetmediği bir güven duygusunu hissettiğini belirterek, “Futbolcunun kendisini oynadığı kulüpte evinde gibi hissetmesi çok önemli birşey. Galatasaray benim evim. Burada çok mutluyum. Her an elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bence başarı için hem yetenek hem de çalışmak gerekir. Bu ikisini başardığımı düşünüyorum. Bir profesyonel gibi yaşıyorum. Saha dışındaki hayatıma dikkat ediyorum. Fizik ve ruh sağlığımla yakından ilgiliyim. Kendi performansımdan hiçbir zaman tam anlamıyla tatmin olmuyorum. Hep daha iyisini yapabileceğimi düşünüyorum. Bu yönde çalışmayı elden bırakmıyorum” dedi.
Şampiyonlar Ligi serüvenine de değinen Burak üst üste kaybedilen maçlara karşın mücadeleyi elden bırakmadıklarına dikkat çekerek, “Yitirdiğimiz maçların ardından kendimizie olan inancımızı hiç yitirmedik. Turu geçeceğimizi düşünüyorduk. Sonunda tur atlamayı başardık. Hakan Şükür gibi bir isimle karşılaştırılmak beni çok gururlandırıyor. Bu sene gerçekten çok iyi bir sezon geçiriyorum. Umarım daha da iyi olurum. Schalke güçlü bir takım ancak biz de çok kaliteli isimlerden oluşuyoruz" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)