BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBurak gözden düştü----

Burak gözden düştü

Burak gözden düştü
18 Nisan 2013 - 07:23 www.finansgundem.com

Galatasaray’ın hocası, Burak Yılmaz’ın düşen form grafiği nedeniyle seanslara başladı

Galatasaray’ın gol makinesi Burak Yılmaz’a, Nisan ayı hiç de uğurlu gelmedi. Cim-Bom bu ayda ikisi Real Madrid’e karşı olmak üzere 4 maç oynarken Burak Yılmaz geçtiğimiz aylardeki performansından uzakta kaldı.
Son olarak Karabükspor maçında önemli fırsatları kullanamayan Burak’ın düşen formu Teknik Direktör Fatih Terim’i harekete geçirdi. Tecrübeli hoca, kritik 5 hafta öncesi yıldız futbolcuyu yeniden kazanmak için seanslara başladı.
Milli oyuncusu ile özel olarak görüşen Terim’in, “Hep söyledim bu takımda 4 forvet varken seni istedim. Geldiğinde de şüpheyle bakanlar vardı. Ama doğru tercih yaptığımızı ispatladın. Ligde gol kralısın, Şampiyonlar Ligi’nde ise rekorlar kırdın. Bu takım hedeflerine ulaşacaksa bunda senin rolün çok önemli” diye konuştuğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı teknik adamın kalan haftalarda da Burak Yılmaz’a forma vermeye devam edeceği dile getirildi.
‘Hakan Şükür de böyleydi’
Burak Yılmaz’ın yakın çevresi ise Milliyet’e oyuncunun son dönemdeki düşüşünü şu şekilde değerlendirdiler:
“Burak takıma bir şeyler vermek istiyor. Galatasaray’da aradığı huzuru, güveni ve mutluluğu yakaladı. Bu yüzden böylesine kritik haftalarda goller atmak, takıma faydalı olmak istiyor. Bu da üzerinde baskı yaratıyor.”
Burak Yılmaz’ın sürekli olarak Galatasaray’ın efsane golcüsü Hakan Şükür’le kıyaslandığına dikkat çeken Burak Yılmaz’ın, “Hakan Şükür de böyle dönemler yaşardı. Uzun süre gol orucu yaşadığı dönemler olurdu; ama Fatih Terim yine de ondan vazgeçmezdi” ifadelerini kullandı.
Burak Yılmaz, Nisan ayında çıktığı Real Madrid maçları ile ligdeki Mersin İdmanyurdu ve Karabükspor maçlarında fileleri havalandıramadı.
‘Atletico doğru’
Burak Yılmaz’a, Arda Turan’ın da formasını giydiği Atletico Madrid’in talip olduğu belirtildi. Burak’ın menajeri Ali Egesel, İspanyol kulübünün, milli futbolcuyla ilgilendiğini doğruladı. ESPN’de yer alan haberde, Burak Yılmaz’ın menajerinin tuttomercatoweb.com internet sitesine yaptığı açıklamaya yer verildi. Menajer Ali Egesel, “Atletico Madrid’in Burak’la ilgilendiği doğru. Ama başka ihtimaller de var. Bazı İtalyan takımları da Burak’la ilgileniyor. Geçen sene Lazio ile anlaşmaya çok yaklaşmıştık. Şu anda kulüp ismi vermek istemiyorum. Burak, Galatasaray’da mutlu, ama resmi bir teklif gelirse bunu değerlendiririz” ifadelerini kullandı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)