BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBulgaristan: Maske konusunda bize yalnızca Türkiye yardım ediyor----

Bulgaristan: Maske konusunda bize yalnızca Türkiye yardım ediyor

Bulgaristan: Maske konusunda bize yalnızca Türkiye yardım ediyor
21 Mart 2020 - 08:10 www.finansgundem.com

Bulgaristan Savunma Bakanı Karakaçanov, yeni tip korona virüsün yayılmasını önleme malzemeleri konusunda ülkesine Türkiye’nin yardım ettiğini, Avrupa’dan şu ana kadar tek bir maske gelmediğini söyledi.

Epicenter enformasyon ve analiz sitesine açıklamalarda bulunan Bulgaristan Savunma Bakanı Krasimir Karakaçanov, "Maske konusunda bize Çin ve Türkiye yardım ediyor, yani devletin ve

Bulgar bakan, "Avrupa’da, ülke vatandaşlarıyla ilgilenebilecek tek yapının, direktifler dağıtan ve ulus devleti yok etmekte kullandığı eşcinsel evlilikler ve diğer icat edilmiş fikirlerle meşgul olan pahalı bir Avrupa bürokrasisi değil, ulus devletin kendisi olduğu ortaya çıktı" ifadelerini kullandı.

Bulgaristan geçen hafta Türkiye’den 50 bin maske, 100 bin koruyucu giysi ve 100 bin koruyucu gözlük almıştı. Bu yardım, Bulgaristan Başbakanı Boyko Borisov ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan arasında varılan anlaşma kapsamında yapılmıştı.

Türkiye, 15 bin maske ve 85 bin koruyucu kostüm daha göndermeye hazır olduğunu açıklamıştı. Bulgaristan ayrıca Vietnam, Hindistan ve Çin’den de yardım alıyor.

(Sputnik)

Hollanda'da korona virüs nedeniyle 3 Türk öldü

Tüm AB üyeleri İtalya'ya sırtını döndü

Maske ve dezenfektandan sonra oksijen tüpü de karaborsada

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)