BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBulgar vekil: Mars'tan da gelseler, sığınmacıları kabul etmemeliyiz----

Bulgar vekil: Mars'tan da gelseler, sığınmacıları kabul etmemeliyiz

Bulgar vekil: Mars'tan da gelseler, sığınmacıları kabul etmemeliyiz
18 Nisan 2020 - 09:32 www.finansgundem.com

Bulgaristan'ın Yunanistan'daki sığınmacıları kabul edeceğine dair haberleri eleştiren Bulgaristan Milliyetçi Hareket partili Avrupa Parlamentosu vekili Cambazki, 'Mars'tan gelseler dahi sığınmacıları kabul etmemeleri gerektiğini' söyledi.

Bulgaristan Milliyetçi Hareket partili Avrupa Parlamentosu vekili Angel Cambazki, Facebook hesabından bir ileti paylaşarak Batı basınında çıkan, Bulgaristan'ın AB'de oluşturulan bir plana istinaden Yunanistan'daki kamplarda yaşayan sığınmacıları kabul edeceğinin belirtildiği haberlere tepki gösterdi.

Cambazki, "Bulgaristan, isterse Yunanistan, Timbuktu veya Mars'tan olsun, sığınmacılarla ilgili hiçbir plana dahil olamaz, olmamalı ve olmayacak. Bunun yeni bir yalan haber olduğunu umuyorum. Eğer yalan haber değilse bu, çok mantık dışı ve sorumsuzca bir karar olur" dedi.

Bulgar vekil, söz konusu plana katılımın mevcut durum göz önünde alındığında da imkansız olduğunu kaydetti.

Cambazki, "Sağlık sistemimizin ağır sınavlardan geçtiği, biz Bulgarların gerek pandemi gerekse de çıkması beklenen tarifi imkansız ekonomik karşısında hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz böylesine istisnai, gergin ve tarihi bir dönemde herhangi bir yerdeki sığınmacıların topraklarımıza yerleştirilmesi kesinlikle kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)