BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBülent Korkmaz kovuldu!----

Bülent Korkmaz kovuldu!

Bülent Korkmaz kovuldu!
25 Kasım 2014 - 13:52 www.finansgundem.com

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, teknik direktör Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor'da yaprak dökümü yaşandı. Geçtiğimiz sene devre arasında takımın başına gelen ve sezon sonunda gönderilen Hikmet Karaman'ın yerine Temmuz ayında Kayseri ekibinin başına geçen Bülent Korkmaz ile yollar ayrıldı.

SON GALİBİYET BEŞİKTAŞ'A

Son hafta deplasmanda Eskişehirspor'a kaybederek üç haftalık galibiyet hasretine son veremeyen lacivert-siyahlı takımda fatura Korkmaz'a kesildi. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, ligdeki tek galibiyetini 7. haftada Beşiktaş'a karşı almıştı.

Daha önce de Kayseri Erciyesspor başında olan Korkmaz, bu takımla çıktığı 10 maçtan 1 galibiyet alırken 6 beraberlik elde etti. Genç teknik adam Erciyes'le 3 kez de mağlubiyet yaşadı. Kayseri Erciyesspor'da takımın başına gelecek ismin belli olmaya başlandığı iddia edildi. Bülent Korkmaz'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna kimin getirileceği merak konusu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)