BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBülent Arınç'tan bomba açıklamalar----

Bülent Arınç'tan bomba açıklamalar

Bülent Arınç'tan bomba açıklamalar
29 Ocak 2016 - 23:01 www.finansgundem.com

Bülent Arınç Cumhurbaşbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabul etmediği "Dolmabahçe Mutabakatı"ndan daha önceden haberi olduğunu söyledi.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç Cumhurbaşbakanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kabul etmediği "Dolmabahçe Mutabakatı"ndan daha önceden haberi olduğunu söyledi.

Arınç CNN Türk'te Taha Akyol'un Eğrisi Doğrusu programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Arınç, Cumhurbaşbakanı Erdoğan'ın mutabakata ilişkin "Dolmabahçe Mutabakatında okunan metin hükümetin önüne gelinmişti. Oturma düzenine kadar her şey kararlaştırılmıştı. Cumhurbaşkanının haberi olduğunu biliyorum tahmin ediyorum.

Yalçın Akdoğan anında haberi olduğunu aktarmıştı. Ben kendisiyle konuşmadım ama Yalçın Akdoğan ve Mahir Ünal'ın haberdar ettiğini belirttiler. Belki kendisine yeterince bilgi verilmemiş olabilir. Bu işlerde ben anı anına bilgi verilmeden yapılacağını tahmin etmiyorum. Bazı arkadaşlarımız özel işlerini bile sorarken böyle bir görüntüye girmeden önce sormuştur. Ben böyle düşünüyorum." dedi.
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • F-Arınç30 Ocak 2016 13:35

    Arınç çok akıllı bir Adam, bunların doğru olup olmadığının anlamı yok, şuan bunu söylemesinin altında ne olabilir. Konunun öznesi Erdoğan ve bugünlerde başkanlık sistemi tartışılıyor, aynı 7 haziran öncesi balans ayarı yaptığı gibi gene ayar vermeye çalışıyor,yakında parelel gazetelerin köşe yazarlığına başlar