BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Bu yıl en çok İMKB kazandıracak'----

'Bu yıl en çok İMKB kazandıracak'

'Bu yıl en çok İMKB kazandıracak'
24 Ocak 2013 - 20:32 www.finansgundem.com

Ata Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoğlu 2013 yılı için en kazançlı yatırım aracının İMKB olacağını söyledi

Ata Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Korhan Kurdoğlu, Davos'ta düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu'nda CNBC-e'nin sorularını yanıtladı.
Geçtiğimiz yıl için en kazançlı yatırım aracının İMKB olacağı tahminini yapan ve bu tahmini doğru çıkan Kurdoğlu, yatırımcılar için yine en kazançlı yatırım aracının İMKB olacağını söyledi.
2013 için iyimser olduğunu söyleyen Kurdoğlu Türk borsasının yukarı gitmek için yüzde 15-20 potansiyeli olduğunu söyledi.
'AKILLI PARA NOT ARTIŞINI BEKLEMEZ'
Borsa üzerinde "Not artışının eskisi kadar etkisi yok" diyen Kurdoğlu, "Akıllı para not artışını bekleyerek hareket etmiyor. Not artışı olsun olmasın Türk ekonomisinin dinamizmiyle Türk sermayesinin daha güçlü noktalara gideceğine inanıyorum" dedi.
'ŞİRKETLER BÖLGEYE BAKMALI'
Türk şirketlerine vizyonlarını yurt dışına çevirmeleri tavsiyesinde bulunan Kurdoğlu, şirketlerin bölgeye bakıp ve stratejilerini ona göre yapılandırmalarında çok fayda olduğunu düşündüğünü belirtti.
Kurdoğlu, firmaların yabancı ülkelerdeki şirketlerle birleşerek ya da ortak girişimler kurarak bölgede rol alabileceklerini söyledi.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)