BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBu yıl bizim için altın yıl oldu!----

Bu yıl bizim için altın yıl oldu!

Bu yıl bizim için altın yıl oldu!
11 Mart 2013 - 16:32 www.finansgundem.com

Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Vakıfbank'ın Genel Müdürü Süleyman Kalkan, mutluluğunbu böyle paylaştı

CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank'ta ikinci kupanın sevinci yaşanıyor.
Sezon içinde Türkiye Kupası'nı alan ve Şampiyonlar Ligi'nde mutlu sona ulaşan Vakıfbank'ın Genel Müdürü Süleyman Kalkan, bu yılın kendileri için 'altın yıl' olduğunu söyledi.
Kalkan, başta antrenör Giovanni Guidetti olmak üzere tüm sporcuları kutladı. Finansta ve sporda bu yıl gerçek anlamda başarılı bir dönem yaşadıklarını belirten Süleyman Kalkan, "Vakıfbank olarak bu yıl bizim için 'altın yıl' oldu. Sezon başında kurduğumuz kadro koyduğumuz bütün hedeflere adım adım ilerliyor" dedi.
Sezon içinde Ankara'da Türkiye Kupası'nı kazandıklarını hatırlatan Kalkan, "İstanbul'da da Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduk. Bu başarılar, bankamızın uzun yıllar boyunca altyapıya verdiği önemin ve gerçek bir takım ruhuna sahip olmamızın bir sonucu. Takımımızın Türkiye Ligi'ni de alarak üç kupa ile başarı resmimizi tamamlayacağına inanıyorum. Spora ve insana yatırımı öncelik olarak gören bir banka olarak aldığımız bu sonuçlardan dolayı tüm ekibimizi kutluyorum" diye konuştu.

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)