BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu sene ABD'den Work and Travel vizesi yok----

Bu sene ABD'den Work and Travel vizesi yok

Bu sene ABD'den Work and Travel vizesi yok
09 Nisan 2021 - 17:13 www.finansgundem.com

ABD Büyükelçiliği Başkonsolosu Jayne Howell'ın, ABD Ankara Büyükelçili'ğinin resmi Youtube kanalı üzerinden yaptığı açıklamaya göre, ABD bu sene Kovid-19 vakalarındaki artıştan ötürü "Work and Travel" vizesi vermeyecek.

Work and Travel hizmet ve danışmanlık şirketleri ile Büyükelçilik arasında geçen toplantılar sonucu alınan karara göre bu sene ABD, Work and Travel amaçlı vizeleri askıya alıyor. 

ABD Büyükelçiliği'nde Başkonsolos olarak görev yapan Jayne Howell'ın açıklaması şu şekilde:

"Bu sezon "Summer Work and Travel" programına katılmayı isteyenler için kötü haberim var. Türkiye'deki ABD büyükelçiliği ve konsoloslukları, 2021 Summer Work and Travel sezonu için vaktinde vize veremeyecektir. Bu haberi sizlerle paylaşmanın hayal kırıklığı içerisindeyim;

Ama biliyoruz ki, sizin de ilerisi için plan yapmanız gerekiyor ve fazla vakit geçirmeden haberdar edilmeyi hak ediyorsunuz. İş arkadaşlarım ve ben, seslerini duyuran öğrencileri alkışlıyoruz. Sizlere, gösterdiğiniz ilgi ve pandemi konullarında güvende kalmak için nasıl önlemler alınabileceğini dair düşünceli önerileriniz için teşekkür ederiz. Bu programın sizin içn ne kadar önemli olduğunu biliyoruz ve hayal kırıklığınızı paylaşıyoruz. Öğrenci değişim programları, Türkiye ve Amerika Birleşik Devletleri arasında kültürler arası anlayış ve kişiler arası bağlar oluşturmanın en iyi yollarındna biridir. Fakat süregelen Kovid-19 pandemisinden dolayı rutin vize faaliyetlerimize devam edememekteyiz. Bunun yol açtığı zahmet ve sıkıntılardan dolayı üzgünüz ve bilhassa programa geçen yıl da katılamayan kişilerin hislerini anlıyoruz. Pek çok kişi için bu türlü zorluklar yaratan bu pandeminin bir an önce sona ermesini temenni ediyoruz. Faaliyetlerimiz ve mevcut hizmetlerimizle ilgili güncel bilgilere ulaşmak için sosyal medya hesaplarımızı ve internet sitemizi takip etmeye devam edebilirsiniz. Teşekkürler"

Üniversite öğrencisinin "Work and Travel" zaferi

Meclis'ten Kovid-19 önlemleri kapsamında ziyaretçi yasağı

Türkiye, dünyada Kovid-19 vaka sayısında ikinci!

Kovid-19 verileri açıklandı: Rekor artış sürüyor!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)