BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBu ortaklıkta sorun görmüyorum!----

Bu ortaklıkta sorun görmüyorum!

Bu ortaklıkta sorun görmüyorum!
14 Mart 2013 - 13:52 www.finansgundem.com

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı Suzan Sabancı Dinçer, BloombergHT Ekonomi Müdürü Özlem Dalga'nın sorularını yanıtladı

Suzan Sabancı Dinçer, bankacılık sektöründe kredi ve mevduat tarafında sıkı bir rekabet olduğunu ve bankaları birbirinden ayıracak farkın müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.
Sabancı Dinçer, "Bizim kredi artışı öngörümüzde yüzde 15 civarında" dedi ve ihtiyaç kredisinde teminatın olmamasının faizi etkilediğini sözlerine ekledi. KOBİ sektörüne çok önem verdiklerini belirten Sabancı Dinçer, "KOBİ'ler bankalar için gözde işletmeler" şeklinde konuştu.
HEDEF 50 YENİ ŞUBE
Uzun vadeli kaynakları ve piyasaları kullanmak istediklerine dikkat çeken Sabancı Dinçer, "Hedefimiz 50 yeni şube daha açmak. Müşteri memnuniyeti kültürüne önem veriyoruz" dedi.
ORTAKLIKTA SORUN YOK
Yakın gelecekte yurtdışında satınalma projelerinin olmadığını belirten Sabancı Dinçer, "Türkiye'nin geleceği çok parlak. Bu bizim için çok önemli," şeklinde görüş bildirdi.
Citibank ile Akbank ortaklığında sorun görmediğini söyleyen Sabancı Dinçer, "Sanat faaliyetlerinde aktif bir kuruluşuz" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)