BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBu krizden ABD karlı çıkacak!----

Bu krizden ABD karlı çıkacak!

Bu krizden ABD karlı çıkacak!
19 Mart 2013 - 08:44 www.finansgundem.com

Tatlı Cadı lakakaplı Meredith Whitney, ABD borsalarının Güney Kıbrıs krizinden nasıl karlı çıkacağını anlattı

Güney Kıbrıs Pazartesi günü küresel borsaları kırmızıya boyasa da bazı analistler uzun vadede bu durumdan kârlı çıkabilecek piyasaların olduğuna işaret etti.
ABD’nin önde gelen bankacılık analistlerinden Tatlı Cadı lakaplı Meredith Whitney, kariyeri boyunca ABD borsalarına karşı hiç bu kadar iyimser beklentiler içinde olmadığını söyledi.
HİÇ BU KADAR İYİMSER OLMAMIŞTI
CNBC yayına katılan Whitney, “ABD borsaları için hayatım boyunca hiç  bu kadar iyimser olmamıştım. Güney Kıbrıs’taki kriz ve Euro Bölgesi’ne yönelik tedirginlikten en çok ABD borsaları kârlı çıkacak” dedi.
 Whitney, “Euro Bölgesi’nde devam eden borç krizi yatırımcılar güvenli liman arayışına itecek ve bu durumdan en çok ABD borsaları faydalanacak” dedi.
ELEŞTİRİ OKLARINI ÜZERİNE ÇEKMİŞTİ
Tatlı Cadı lakaplı ekonomist bugüne kadar hep kötümser yorumlarıyla bilinse de kariyerinde ilk kez bu kadar iyimser konuştu. Whitney son iki yıldır küresel piyasalara yönelik tahminlerini tutturamadığı gerekçesiyle eleştiri oklarını üzerine çekmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)