BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporBu iddialar Trabzonspor'u karıştırır!----

Bu iddialar Trabzonspor'u karıştırır!

Bu iddialar Trabzonspor'u karıştırır!
09 Temmuz 2013 - 10:41 www.finansgundem.com

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener tarafından bizzat avukatlarla yapılan sözleşmelerle ilgili ilginç ve vahim bir iddia ortaya atıldı...

Trabzonspor eski Başkanı Sadri Şener tarafından bizzat avukatlarla yapılan sözleşmelerin detayları da ortaya çıkıyor.
Trabzonspor'da Eski Başkan Sadri Şener'in 2009 yılından Mayıs ayında yapılan kongreye kadar geçen süre içinde bizzat kendisinin kulüp adına anlaştığı avukatlarla 12 milyon TL gibi inanılmaz bir rakamlarla yaptığı sözleşmelerin ayrıntıları tek tek ortaya çıkmaya başladı.
İŞTE ÖDEME DETAYLARI
Karadenizdesonnokta.com'un haberine göre, eski Başkan Şener tarafından bizzat avukatlarla yapılan sözleşmelerin detayları da ortaya çıkıyor. Ödemelerde özellikle 5 avukat ismi ön plana çıkıyor. 
Av. H.Ö ile N.B' ile şirket birleşme için ayrı ayrı sözleşmeler yaptığı 24 ay boyunca 40'şer bin lira toplamda 960 bin TL bu isimlere öderken aynı şirket birleşmesi için bu kez de AV.M.H ile 1milyor dolarlık sözleşme imzaladığı belirlendi. Av. H.Ö ve N.B ile bu kez EPDK, Belediyeler, Bakanlıklar ile ilgili doğacak problem davaları içinde 24 aylık anlaşma için 1 milyon, Av. N.B'ye ise 5 yıllık sözleşme yıllığı 260 bin TL'den 1.300 bintl ödendiği ortaya çıktı. Şike sürecinde ise Av. M.S.M' ye 400 bin dolar, Av. H.İ.K ve AV. A.Ç'ye 1 milyon 800 bin TL, Av. F.S.M'ye 400 bin dolar ödeme yapılmış. Av. L.B ile ise 300 bin TL 'ye sözleşme yapılırken L.B.'nin yanında çalışan avukata aylık olarak 8 Bin TL ödenmiş.
Öte yandan Trabzonspor Kulübü bilgi işleminde yaşanmış. Kongreden 3-5 gün önce kulübün bilgisayarlarına dışarıdan müdahale edilebilmesi ve verilerin silinmesi içinde program yüklendiği tespit edilmiş ve bilgi işlem sorumlusunun görevine son verirken hakkında suç duyurusunda bulunulmuş. Başkan Hacıosmanoğlu silinen verilerin geri alınması için ünlü bilgi işlemcileri getirerek çalışma başlattığı için Trabzonspor.org sitesine girişte zaman, zaman aksaklıklar meydana geldiği ortaya çıktı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)