BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu gafı hepsini unutturacak!----

Bu gafı hepsini unutturacak!

Bu gafı hepsini unutturacak!
07 Mayıs 2013 - 12:33 www.finansgundem.com

Bahçeli'nin konuşmasının sonundaki bu dil sürçmesi bütün söylediklerini unutturdu

MHP lideri Devlet Bahçeli son toplantısında yine zehir gibi sözlerle hükümeti eleştirdi. Konuşmasının sonunda şampiyon olan Galatasaray'ı kutlarken öyle bir dil sürçmesi yaşadı ki yine sosyal alemde dillere düşecek.
ŞAMPİYON YERİNE ŞAMPUAN
Bahçeli'nin bu görüntüleri yine internette tık rekoru kıracak. Galatasaray'ın şampiyon olmasını kutlamak isterken "şampuan" diyerek hem kendi güldü hem dinleyicileri güldürdü. Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ı kutladığını belirtti.
ABAKÜS YERİNE ABAKUS
Bahçeli'nin diğer bir dil sürçmesi de "abaküs" kelimesi için oldu. Başbakan Erdoğan'ın akil insanlara tepki gösterenlerin sayısının az göstermeye çalıştığını eleştirirken Erdoğan'ın matematikten anlamadığını belirtip "Erdoğan eline abakus alsın" dedi.
Bahçeli konuşmasında ayrıca Erdoğan'ın MHP'nin de Öcalan ile pazarlık yaptığı iddialarına yanıt verdi. Bahçeli ayrıca Erdoğan'ın akilleri Kurtuluş Savaşı öncesi kurulan "İrşad Heyeti"ne benzetmesini sert sözlerle eleştirerek akillerin ancak PKK'nın ellerinden tutan milli tarihimizde 150'likler olarak geçen hainlere benzetebilineceğini söyledi.
Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları...
Başbakan ve hükümetinin en sık müracat ettiği konu ise analarımızın gözyaşlarıdır. Analar ağlamasın sözü PKK pazarlığının paratoneri olmuştur. Bir sığınak olmuştur. 1 Ağustos 2009'da başlatılan sürekli isim değiştirilen son olarak Milli Birlik ve Kardeşlik adını alan PKK açılımı başlamıştır.
Başbakan Erdoğan'ın PKK ile kurduğu yakınlık, teröre toleransı saldırıları arttırmıştır. Şehitlerimizin yası son yurdumuzu baştan başa kaplamıştır. Terör örgütüne heyecan katan başbakan analarımızı perişan etmiştir. Annelik elbette her tür vefaya layıktır. Hiçbir anne acı çekmemeli, evlat acısı ile imtihan edilmemelidir.
1 Mayıs'ta hükümetin ön görülemez tutumlarıyla olaylar çıkmıştır. Kalabalığın arasına sızan bölücü unsurlar zehir saçmışlardır. Bu arada yasadışı bir örgüt olarak gösterilen 17 yaşındaki bir kızın başına gaz bombası isabet etmiş ve 1 Mayıs bayramdan çıkmıştır. Günlerdir bu kızın elindeki sirke mi molotof mu olduğu tartışılmış. Diğer provokatörlerin bulunması gerekirken olay magazinleştirilmiştir.
1 MAYIS'TA TERÖRİSTLER ŞEHRE İNDİ
Bize en garip gelen de sözde barış ve huzur laflarının edildiğin bir dönemde teröristler şehre inmiştir. Bayramlaşma ve helalleşme sözleri bir sonuç doğurmamıştır. Bizim açımızdan ilginç olan da işçi sendikalarının başındakilerin yangına körükle gitmeleridir. Bunlardan bazıları akil insan üyesidir. Anlaşılan o ki bunların akılları kendilerine bile yetmemiştir.
Taksim inatlaşması Türkiye'yi germiş ve huzur kaçırmıştır. 1 Mayıs günü çirkin tablodan AKP ve herkes gereken dersleri çıkarmalıdır. Emniyet güçlerimizi topyekun suçlamak doğru bir yaklaşım değil. Toplumsal güvenliği temin etmekten aciz iktidar anlayışıyla daha nereye kadar gidilecektir? Başbakan ve hükümeti başarısızlığın markası haline geldiğini anlamalılar.
Bir devletin üç kurucu unsuru vardır. Ülke, millet ve egemenlik. Devletin oluşması ve saygınlığa ulaşması bu üçlü yapıyla mümkündür. Adalet ise kurucu unsurlar arasında dengeyi sağlayan faktördür. Aziz ecdadımızın kurduğu tüm devletlerde bu unsurlar hayati unsurdur.
Türk devlet geleneğinde tesadüflere yer yoktur. Ülkemiz son derece stratejij bir coğrafyanın içinde bulunduğundan dolayı üzerindeki hesaplar hiç eksik olmamış ve düşmanca tavırlar hiç azalmamıştır. Tarihin her döneminde kumpaslar hiç bitmemiştir. Devamlılığımız birirlerini rahatsız etmiştir. Emperyal hedefler zayıflamımızı birbirimize düşmemizi sağlamak için tetikte beklemişlerdir.
Milletçe kaybettiğimiz her toprağımızın geride bıraktığımızın her insanımızın merkezinde bu insan suretinde dolaşan vahşiler vardır. Bunlar ki Balkan yenilgisinden dolayı coşmuşlardır. Bunlar ki kutsal topraklardan gitmemize sevinmişlerdir.
İRŞAD DEĞİL İRŞAT HEYETİ!
Başbakan Erdoğan ve İmralı canisinin güdümüne girenler ülkemizi bölmek için uğraşmaktadır. Erdoğan'ın maşa olarak kullandığı 63 aklını yemiş faaliyetlerine devam etmektedir. Başbakan Erdoğan bunları irşad heyetine benzetmiştir. Bunları irşad heyetine bir tutmak kimsenin haddi değildir. Eğer kastettiği sonu "t" ile biten çirkinlik anlamında irşat ise başkadır.
ERDOĞAN ABAKÜS BAŞINA OTURSUN
Başbakan Erdoğan akillere tepki gösterenlerin sayısını az söylemiştir. Matematik hesabı yoktur.Başbakan Erdoğan yeniden abaküs başına oturmalıdır
İrşad heyeti Anadolu'daki isyan için milletimizi aydınlarmış ve milletimizi anadolu mücadelesine çağırmıştır. Türk milleti yanlış yolda mıdır ki birileri irşadla vazifelendirmiştir. Aziz milletimiz bunları duymalıdır. Başbakan'ın gerçek yüzünü AKP'ye oy verenler tanımalıdır. Başbakana göre bunlar irşad heyeti ise mürşit kimdir?
Mehmet Akif Ersoy da irşad heyetinin içinde bulunmuştur. merhum şairimiz Ersoy Kastamonu'da yaptığı konuşmasında şunu söylemiştir: Milletler topla tüfekle zırhlı ordularla teyyarelerle yıkılmıyor yıkılmaz. Milletler ancak aralarındaki rabıtalar çözülerek kendi derdine düştüğü zaman çözülür
Bunlar şirke kayacak ve firavunlara taş çıkartacak kadar milli değerlerine küsmüşlerdir. Bunların kökü hiç kurumamış nesli hiç tükenmemiştir. Türklüğe hasımlık bunların ortak paydasıdır.
63'LÜKLER 150'LİKLERE BENZEMEKTEDİR
Bu aşamadan son olarak diyeceğim odur ki Sayın Başbakan 63'lükleri ille de benzeteceksen o da milli tarihimizde 150'likler olarak geçen sabıkalı hainlere benzetebilirsin.
Başbakan Erdoğan İmralı canisi ve terör örgütüyle pazarlığa oturmuştur. Pazarlık edilen Türk milleti, Türk vatanı, özerklik, federasyon ve konfederasyondur.
İMRALI CANİSİ İLE PAZARLIK YAPMADIK SORGULADIK
İmralı canisi Türkiye'ye getirildiğinde MHP işbaşında değildir. Yargılanmaya başlandığı Mayıs 1999'da da yaptığı cinayetler sorulmuştur. Nasıl bir yalan batmışsın ki sorgulama ile pazarlığı birbirine karıştırıyorsun. Sen AKP'ye oy verenleri saf mı sanıyorsun. Başbakan Erdoğan geçmişte milli görüşçü şimdilerde hamuduyla götürücü ABD'de BOP'çu Ankara'da çözümcüdür
Pazarlık yapa yapa senin gözün bir şey görmemekte, kafan bir şey almamaktadır. MHP'yi zedelemek Başbakan'ın çapını aşacak. Sayın Başbakan asıl sen nereye bağlısın. İmralı'ya bağlısın Kandil'e mi bağımlısın? Kimler tarafından yetkilendirildin? Bu hallere nasıl düşürüldün? Sen Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı mısın yoksa BOP'un eşbaşkanı mısın?
ESAD'A BEBEK KATİLİ DEYİP İMRALI CANİSİ İLE GÖRÜŞÜYORSUN
Beşar Esad'e bebek katili diyen ama bir adım ötesinde bu sıfatların Türk milleti tarafından verildiği cani başıyla görüşen Erdoğan yaptıklarının bedelini bir bir ödeyecektir. Başbakan'ın hatırına birden bire merhum başbakanımız Erbakan Hocamız gelmiştir. yaşarken sırtından vurduğu Erbakan'ı bugün anması kendisi adına bir gelişmedir.
1993 yılı Kasım ayında yaptığı bir konuşmasında "Benim memurum işini bilir" diyerek rüşveti yolsuzluğu meşrulaştırmakla suçladığı Özal'ı takdir etmesi manidardır. Bu zihniyetin yaşarken vefa göstermediklerini ölünce hatırlaması şark kurnazlığıdır.
Bu referandum Türkiye'nin varlığını oyladığı bir seçim olacaktır. Yakın gelecek bu kadar tehlikelere gebedir. Atılması planlanan adımlar anayasal bir suçtur. Hükümet iradesinin devleti dönüştürmeye yetkisi bulunmamaktadır. Bu yüzden PKK'lıların 5'erli gruplar halinde sınır dışına gidişini seyretmek suçtur ve uyarmak isterim ki bu sorumluluktan hiçbir kurum muaf olmayacaktır.
Yarın başlayacağı iddia edilen PKK'lıların gitmesine hukuk kaidelerin neresinde vardır? Sınırlarımızda cirit atanlara güle güle demek nasıl bir teslimiyettir? Bu gelişmelerin hiçbir noktasında MHP destek olmayacak ve en önemlisi sessiz kalmayacaktır.
Türk milleti kaderine sahip çıkacak ve çözülmeye ve yıkıma müsade etmeyecektir. Erdoğan gün gelecek çark edecek ama yaptıklarının vebalinden kurtulamayacak. Milliyetçilik yükselmektedir. Türk milleti bu defa MHP'de karar kılacağının işaretini vermektedir. Süreç anketleri asılsızdır. Ve gerçek anket meydanlardadır.
KİMSE İMRALI CANİSİNİN AFFINI GÖREMEYECEK
Şunlardan herkes emin olsun ki kimse İmralı canisinin affını göremeyecektir. Kimse Kürt kardeşlerimi PKK'ya kuyruk yapamayacak. Hiçkimse PKK'nın Türkiye'yi rehin almasına şahit olamayacaktır. Aziz şehitlerimizin kemiklerini sızlatamayacaktır. Bunun güvencesi MHP'dir.
Bu düşüncelerle Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı da bir Beşiktaşlı olarak tebrik ediyorum.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)