BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBu çanta çok konuşuyor: 17 bin TL!----

Bu çanta çok konuşuyor: 17 bin TL!

Bu çanta çok konuşuyor: 17 bin TL!
10 Eylül 2021 - 14:10 www.finansgundem.com

İspanyol moda devi Balenciaga, satışa sunduğu yeni çantasıyla İngiltere'de gündem oldu. 17 bin TL'ye satışa sunulan çanta sosyal medyada eleştirilerin hedefi haline geldi.

Dünyaca ünlü lüks giyim ve aksesuar markası Balenciaga’nın piyasaya sürdüğü yeni çantalar sosyal medyanın gündemine oturdu.

İngiliz medyasının da sayfalarına taşıdığı çanta, Balenciaga tarafından bin 500 sterlin yani 17 bin 532 TL’ye satışa konuldu.

BÜYAKANNEMİN ÇANTASI

Pazar çantası olarak tabir edilen alışveriş çantalarına benzetilen çantanın ön yüzünde Balenciaga logosu yer alıyor. Mavi, beyaz ve kırmızı kareli çantanın dana derisi olduğu belirtiliyor.
Balenciaga, İtalya’da üretilen çantanın fiyatından dolayı sosyal medyada alay konusu oldu. Birçok kullanıcı, evlerinden benzer poşetlerin fotoğrafını çekerek sosyal medya hesaplarına yükledi. Bir Twitter kullanıcısı, “Bu, büyükannemin sahile giderken yemeğimizi taşıdığı çantaya benziyor” diyerek çantayla ilgili yorumunu dile getirirken, bir diğeri de “Bunu ben doğmadan önce kullanıyorlardı” sözleriyle çantanın fiyatına atıfta bulundu.

Uçaktan daha pahalı uçak şeklindeki çanta alay konusu oldu

 

Napolyon Bonapart'ın DNA örneğinin bulunduğu şapka açık artırmaya çıkıyor

 

Michael Jordan'ın kullanılmış iç çamaşırı açık artırmaya çıkarıldı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)