BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBryansk Valisi: Ukrayna İHA'sı engellendi----

Bryansk Valisi: Ukrayna İHA'sı engellendi

Bryansk Valisi: Ukrayna İHA'sı engellendi
09 Eylül 2023 - 07:28 www.finansgundem.com

Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz tarafından yapılan açıklamada, Rusya'nın Bryansk Bölgesi'nde uçak tipi Ukrayna İHA'sının hava savunma sistemleriyle vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi

Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz, Rus hava savunma sisteminin Bryansk Bölgesi üzerinde Ukrayna’ya ait bir uçak tipi insansız hava aracını daha engellediğini, ancak tren garı binasının enkaz nedeniyle zarar gördüğünü açıkladı.

Rusya'nın Bryansk Bölgesi'nde uçak tipi İHA'nın hava savunma sistemleriyle vurularak etkisiz hale getirildiği bildirildi.
Bryansk Bölge Valisi Aleksandr Bogomaz, olaya ilişkin telegram üzerinden yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi:

“Ukraynalı teröristlerin yeni saldırıları önlendi. Bryansk'a yaklaşan uçak tipi bir İHA, Rusya Savunma Bakanlığı'na ait hava savunma güçleri tarafından düşürüldü. Herhangi bir can kaybı veya hasar yok. Bryansk üzerinde bir İHA daha hava savunma güçleri tarafından engellendi. Can kaybı yok. Enkazın düşmesi sonucu Bryansk I tren garı binalarından biri kısmen hasar gördü.”

 Bogomaz, Güvenlik nedeniyle tüm yolcuların binadan tahliye edildiğini operasyonel ve acil servislerin olay yerinde çalıştığını aktardı.
Rus Demiryolları'nın bir yan kuruluşu olan Moskova Demiryolları, bilgiyi doğrulayarak, garın soruşturma nedeniyle geçici olarak yolculara kapatıldığı bilgisi paylaştı:

"Bugün yerel saatle 17.25'te ( (TSİ ile aynı), bir İHA'nın düşmesi sonucu Bryansk-Orlovsky garının salonlarından birindeki dekoratif cam hasar gördü. Ön bilgilere göre, kimse yaralanmadı. Yolcular hızla tahliye edildi. Olay yerinde soruşturma yapılıyor. İstasyon, acil servislerin operasyon süresince geçici olarak kapatılmıştır."

 Günün ilerleyen saatlerinde Moskova Demiryolu, garın kısmen faaliyete geçtiğini ve bilet salonunun yolculara açık olduğunu açıkladı.
Açıklamada, "Bryanks-Orlovsky tren istasyonu kısmen çalışmaya yeniden başladı. Bilet salojnu artık yolculara açık. Trafik normal şekilde işliyor" denildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)