BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkBrezilya’da seri banka soygunları----

Brezilya’da seri banka soygunları

Brezilya’da seri banka soygunları
03 Aralık 2020 - 12:37 www.finansgundem.com

Pandemi sürecinde ekonomik çöküş yaşayan Brezilya’da seri banka soygunları başladı

Brezilya’dan üst üste banka soygunu haberleri gelmeye başladı. Cameta kentinden bir banka şubesine uzun namlulu silahlarla giren saldırganlar 1 kişiyi öldürürken, 1 kişiyi de yaraladı. Bankadan kaçmayı başaran soyguncular daha sonra polis ile çatışarak izlerini kaybettirdi.

Brezilya'da dün Criciuma kentinden sonra bugün de Cameta kentinde Banka soygunu yaşandı. Para eyaletine bağlı Cameta kentinde silahlı soyguncular bir bankaya baskın gerçekleştirdi. Para Eyaleti Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bir grup saldırganın yüksek kalibreli silahlarla Banco do Brasil'in şubesine saldırdığı ve soygun sırasında 1 rehinenin öldürüldüğü duyuruldu. Başka bir rehinin ise bacağından vurularak hastane kaldırıldığı belirtildi.

10 ARAÇLA ŞEHRE GİRİŞ YAPTILAR

Öte yandan dün de Santa Catarina eyaletine bağlı Criciuma kentinde ağır silahlı soyguncular, sabah saatlerinde kentte bulunan birden fazla banka şubesine saldırmıştı. Yaklaşık 10 araç ile şehre giriş yapan soyguncular, şehrin girişindeki tüneli birkaç aracı ateşe vererek kapatmış, yaklaşık 2 saatte 4 banka şubesine saldırarak ATM'leri havaya uçurmuştu. Soygunun ardından şehirden kaçmayı başaran saldırganlar, çaldıkları paraların bir kısmını ise sokaklara saçmıştı. Sokaklardan paraları toplamaya çalışan en az 4 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, polisin tahminen 150 bin dolar kurtarmayı başardığı belirtilmişti.

HSBC hisseleri dipten döndü

Kur yükselişi döviz bürosu kapattırıyor

Kamu bankalarının bir aylık zararı 780 milyona ulaştı

İzmir'den Almanya'ya uzanan dolandırıcılık zinciri

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)