BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBrezilya'da korkunç görüntüler! Cesetler sokakta----

Brezilya'da korkunç görüntüler! Cesetler sokakta

Brezilya'da korkunç görüntüler! Cesetler sokakta
23 Mayıs 2020 - 03:56 www.finansgundem.com

Brezilya'da halı saha ve arabaların arasında kalan cesedin fotoğrafı büyük tepkiye yol açtı. Aile cesedin polis ve ambulans aranmasına rağmen 30 saat kaldırılmadığını ifade etti

Brezilya'nın en büyük ikinci şehri Rio de Janeiro'da cesetler sokaklarda bekliyor. Korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden Valnir da Silva'nın cesedi 30 saat sokakta bekletildi. Ailesinin verdiği bilgilere göre ambulans ve polis cesedi almayı reddetti.

Korona virüs sebebiyle hayatını kaybeden Valnir da Silva isimli bir vatandaşa ait olduğu öğrenilen ceset halı saha ve arabaların ortasında saatlerce bekletildi. Çekilen bu fotoğrafta bir yanda ceset dururken bir yanda hayatın normal akışında devam etmesi şaşkınlığa neden oldu.

Nüfusu 210 milyonu aşan Güney Amerika ülkesi Brezilya'da dün 1188 kişi hayatını kaybetmiş ve bu, bir günde kaydedilen en yüksek rakam olarak kayıtlara geçmişti.

Virüsü "küçük bir grip" olarak niteleyen Devlet Başkanı Jair Bolsonaro, sosyal izolasyon gibi önlemleri almadığı ve gösteri düzenleyen destekçileriyle bir araya gelerek salgınla mücadeleyi önemsemediği için eleştirilerin odağı olmuştu.

Ülkede salgının başlangıcından bu yana 20 bin 47 kişinin hayatına mal olan Kovid-19, bugüne kadar 310 bin 87 kişide görüldü.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)