BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem“Brad Pitt’im” dedi, 4,7 milyon lirayı cebe indirdi----

“Brad Pitt’im” dedi, 4,7 milyon lirayı cebe indirdi

“Brad Pitt’im” dedi, 4,7 milyon lirayı cebe indirdi
30 Haziran 2023 - 15:19 www.finansgundem.com

Kendisini Brad Pitt olarak tanıtan kişi, İspanyol bir kadını 170 bin euro dolandırdı.

İspanya’da avukatlık yapan bir kadın, internette tanıştığı ve kendisini Brad Bitt olarak tanıtan kişi tarafından 170 bin euro dolandırıldı.

İspanya'da bir kadın internette tanıştığı ve kendisini ABD'li ünlü aktör Brad Pitt olarak tanıtan kişi tarafından 170 bin Euro (4.7 milyon TL) dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

İspanya’nın Granada kentinde yaşayan ve orta yaşlarda olduğu belirtilen kadın, bir sosyal medya sitesindeki 'Brad Pitt Fans Club' hesabı aracılığıyla tanıştığı bir kişi tarafından dolandırıldığını öne sürdü.

Birlikte film çekme vaadi

Kendisini Brad Pitt olarak tanıtan ve ünlü aktöre fiziksel olarak benzediği iddia edilen kişinin, internetteki yazışmalar aracılığıyla İspanyol kadın ile duygusal bir bağ kurduğunu ve onun güvenini kazandığını aktaran kadının avukatı, İspanya’ya gelerek birlikte film çekme vaadinde bulunan sahte Brad Pitt’in bunun hemen arkasından bazı giderleri karşılamak için banka havalesi yoluyla farklı meblağlarda para talep etmeye başladığını ifade etti.

Montajlı fotoğraflar

Film veya festival galalarında kırmızı halıda çekilmiş foto montajlı fotoğraflar gönderen sahte Brad Pitt’in bu zamana kadar müvekkilinden 170 bin Euro (4.7 milyon TL) aldığını kaydeden İspanyol avukat, söz konusu kişi hakkında dolandırıcılık, kimlik hırsızlığı ve para aklama suçlarından şikayette bulunduklarını açıkladı. (AA)

Emekli profesörü böyle dolandırdılar: 'Sahte MİT'çilere ceza yağdı!

 

İnternette 'deepfake' dolandırıcılık: Kendilerini kadın olarak tanıtıyorlar!

 

Futbol dünyasını sarsan dolandırıcılıkta 5 gözaltı daha

 

Sosyal medyada 'fitre' dolandırıcılığı uyarısı!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)