BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ'ın açıklamaları sonrası Atina'da alarm----

Bozdağ'ın açıklamaları sonrası Atina'da alarm

Bozdağ'ın açıklamaları sonrası Atina'da alarm
07 Haziran 2018 - 04:21 www.finansgundem.com

Hükümet Sözcüsü Bozdağ'ın, Yunanistan'ın iltica hakkı verdiği FETÖ'cü askerler için yaptığı "Nerede olurlarsa olsunlar enselerindeyiz" açıklaması Atina'yı karıştırdı. Yunan Savunma Bakanı, konuyu NATO ve AB'ye taşıyacağını söyledi

Yunanistan Savunma Bakanı Panos Kammenos, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'ın darbeci askerlerin Yunan yargısı tarafından serbest bırakılmasına yönelik açıklamalarına ilişkin "Bu konuda bilgilendirmeyi Avrupa Birliği'nde ve NATO toplantısında yapacağım" dedi. Yunan polisi Bozdağ'ın açıklamaları üzerine “alarm” durumuna geçirilmişti.

Kammenos, Yunanistan'da düzenlenen "Salamis Storm 2018" tatbikatının açılışında konuştu.

Gözaltı sürelerinin dolan Türk firari darbeci askerlerin Yunan yargısı tarafından serbest bırakıldığını belirten Kammenos, bu kişilerin NATO müttefiki olan yabancı bir ülkeden kaçırılması gibi bir durumun uluslararası hukukun ihlali olacağını ve iki ülke arasındaki barışı tehdit edeceğini ifade etti.

AB VE NATO HAMLESİ

Kammenos, Romen ve Sırp mevkidaşlarını konu hakkında bilgilendirdiğini paylaşarak, "Bu konuda bilgilendirmeyi Avrupa Birliği'nde ve NATO toplantısında yapacağım." dedi.

Kammenos, bugün Brüksel'deki NATO Savunma Bakanları toplantısına katılacak.

BOZDAĞ NE DEMİŞTİ?

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ’ın, Yunanistan'ın tahliye ettiği FETÖ'cüler için ''Ne yaparlarsa yapsınlar, o darbeci, FETÖ'cü askerleri bulmak, onları paketleyip Türkiye'ye getirmek bizim vazifemizdir. Nereye giderlerse gitsinler enselerinde olacağız. Eninde sonunda yakalayacağız'' ifadelerini kullanmıştı.

Bu açıklama üzerine, Yunan Kamu Düzeni Bakanlığı’nda peş peşe toplantılar yapıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)