BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBozdağ: Adil Öksüz'ü Türkiye'de saklıyorlar ----

Bozdağ: Adil Öksüz'ü Türkiye'de saklıyorlar

Bozdağ: Adil Öksüz'ü Türkiye'de saklıyorlar
10 Ekim 2016 - 08:31 www.finansgundem.com

Adalet Bakanı Bozdağ, FETÖ'nün firari 'hava imamı' Adil Öksüz'ün Türkiye'de saklandığını açıkladı.

FETÖ darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturmada arananların başında gelen 'hava imamı' Adil Öksüz ile ilgili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan önemli açıklamalar geldi. Öksüz'ün darbeden sorumlu olduğunu belirten Bozdağ, "Birileri koruyor ama eninde sonunda yakalanacak" dedi. Bozdağ, Adil Öksüz hadisesinin çok önemli olduğunu belirterek, “Adil Öksüz'ün Türkiye'de bu kadar saklanabilmesinin onun yetenekleriyle ilgili olmadığını, o kadar yetenekli bir adam olmadığını düşünüyorum. SAS komandoları bile kaçamadılar yani Adil Öksüz'ün kaçabilme ihtimali yok" diye konuştu.

Bakan Bozdağ, Türkiye'de Adil Öksüz'ün saklanmasına yardım edenlerin olduğuna dikkati çekerek, "Dışarı çıkmış mıdır? Kanaatimce dışarı çıkması çok zor. Çünkü hemen arkasından her tarafta çok ciddi tedbirler alındı. Daha fazla saklanabileceğine ihtimal vermiyorum. Eninde sonunda yakalanacaktır" ifadelerini kullandı.

Adil Öksüz'ün yurt dışına çıktığı haberlerinin ise, işi gevşetmek için bilerek yapıldığını belirten Bozdağ, "MİT'le irtibatı konusu daha öncede söyledim MİT'in ajanı da değildir mensubu da değildir bu bir açık iftiradır” şeklinde konuştu.

Adil Öksüz'ün saklandığı yer bulundu!

 

Adil Öksüz öldürülebilir

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • selami10 Ekim 2016 10:47

    ABD konsolosluğunda saklanıyor olabilir.12 eylül öncesi anarşi döneminde,bu tür teröristlerin saklandıkları yerdi buralar.

  • Bika10 Ekim 2016 08:59

    Adil Öksüz kara çarşafla İstanbul'un göbeğinde dolaşsa arayıp kimlik soran olmaz.