BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoydaklar ikinci kez hâkim karşısında----

Boydaklar ikinci kez hâkim karşısında

Boydaklar ikinci kez hâkim karşısında
10 Ocak 2017 - 09:27 www.finansgundem.com

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Boydak Holding'in eski yöneticileri hakim karşısına çıktı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aralarında Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, holdingin eski CEO'su Memduh Boydak, eski Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ile GESİAD eski Başkanı Hamdi Kınaş'ın da aralarında bulunduğu 9'u firari 68 sanıklı davanın ikinci duruşması dün Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapıldı.

Duruşmaya 22'si tutuklu 50 sanık ile avukatları ve müştekiler katıldı. Duruşmanın ilk turunda adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Boydak Holding'in eski Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak'ın oğlu İlyas Boydak ile işadamı Mehmet Karakaya ise ikinci duruşmaya tutuksuz olarak katıldı. 7 sanık ise tutuklu bulundukları Çorum, Trabzon, Malatya, Kocaeli ve Eskişehir'deki cezaevlerinden video konferans yöntemiyle duruşmada bulundu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Şirketler10 Ocak 2017 12:36

    Bence şirketleri çalın gitsin, böylece binlerce kişi işsiz kalar ve herkes anlayacakki, otobanlar, saraylar, tüp geçitler karın doyurmuyor.