BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBosna Hersek'ten Sırbistan açıklaması----

Bosna Hersek'ten Sırbistan açıklaması

Bosna Hersek'ten Sırbistan açıklaması
24 Mart 2022 - 16:17 www.finansgundem.com

Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyinin Hırvat üyesi Zeljko Komsic, kimsenin Sırbistan’ı çatışma içine çekmek istemediğini ifade etti.

Hırvat lider Komsic, “Sırbistan’da seçimler yaklaşıyor. Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic seçim kampanyasının sonunda. Bosna Hersek adına konuşmam gerekirse burada Sırbistan’ı bir tür çatışma içine çekmek isteyen hiç kimse ya da hiçbir örgütleyici güç yok.” dedi.

Radiosarajevo.ba’ya konuşan, Komsic, “Vucic’in iddialarının tam aksine, problemlerin barış yoluyla çözülmesini istiyoruz, savaş yoluyla değil.” dedi

Sırbistan’da yapılacak seçimleri değerlendiren Komsic, “Seçimleri ilan ettiklerinde sanırım, Vucic, Rusya’nın Ukrayna’ya saldıracağını düşünmüyordu. Vucic’in önünde zorlu bir seçim süreci var çünkü kimin tarafında olduğuna karar vermesi gerekiyor. Rusya ile Avrupa Birliği (AB) arasında bir seçim yapması gerekiyor. Ama itiraf etmeliyim ki Vucic iyi bir drama ustası.” ifadesini kullandı.

22 Mart'ta Kosovalı Sırplar ile bir araya gelen Vucic, Saraybosna, Zagreb, Podgoritsa ve Priştine’de bazı çevrelerin Sırbistan’a tuzak kurduklarını ve Sırbistan’ı çatışmaya çekmeye çalıştıklarını iddia etmişti.

ABD'de Çin'i 'Rusya' konusunda ikaz etti: Yardımcı olmayın!

 

Uzayda yeni soğuk savaş döneminin kapısı açıldı!

 

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan şeker açıklaması

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)