BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBoşanma davası açan Hadise’den ilk açıklama----

Boşanma davası açan Hadise’den ilk açıklama

Boşanma davası açan Hadise’den ilk açıklama
15 Eylül 2022 - 10:46 www.finansgundem.com

Hadise sosyal medya hesabından Mehmet Dinçerler ile boşanacaklarını duyurdu. Paylaşımında Dinçerler'e hayatında mutluluklar dileyen şarkıcı, "Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtım" dedi.

Hadise 2021 yazında aşk yaşamaya başladığı iş insanı Mehmet Dinçerler ile geçen nisanda Çırağan Sarayı’nda nikah masasına oturmuştu.

Henüz 4.5 aylık evli olan çiftin arası iki hafta önce bozulmuştu. İkili alyanslarını çıkarmıştı.

Hadise dün avukatı aracılığı ile mahkemeye başvurup boşanma davası açtı.

Sosyal medya hesabından da açıklama yapan şarkıcı, “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet’e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

“YAPILAN YAKIŞTIRMALAR BİR SENEME HAKSIZLIK”

Hadise’nin ardından Mehmet Dinçerler de Instagram hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Çok özel ve hassas olan bu konuda sessiz kalmak en doğrusu olur diye düşünmüştüm. Gelinen durumda ise, yapılan yakıştırmalar’ görünce susmanın şahsıma, aileme ve özellikle çok emek verdiğim son 1 seneme haksızlık olacağını düşünüyorum.

Karşılıklı olarak çok değer vererek başladığımız ilişkimiz son bulmuş olsa da, ilişkimiz süresince Hadise’nin sanat hayatını belki de en çok destekleyen kişi oldum. Konserlerini ailem dahil en önden gururla izlediğime ve başarılarıyla da kendisiyle onur duyduğuma herkes şahit olmuşken, bugün öne sürülen iddiaları şaşkınlıkla karşılıyorum.

Evliliğimizi sonlandırmak ortak görüşümüz doğrultusunda olup, tek isteğim süreci herkes için en hayırlı olacak şekilde saygı çerçevesinde bitirmektir. Başka hiçbir talep ve isteğim olmamıştır. Kendi dünyama dönmek adına herkesten bana ve aileme saygı rica ediyorum. Sevgiler…”

YÜZÜĞÜ GERİ İSTEDİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Hadise’nin kendisinden daha az konser yapmasını isteyen Mehmet Dinçerler’den ve kapalı giyinmesini isteyen eşinin ailesinin baskısından bunaldığı iddia edilmişti. Dinçerler’in boşanma kararının ardından da Hadise’ye aldığı 3 milyon TL’lik yüzüğü ve nikah töreninde takılan altınları geri istediği ileri sürülmüştü.

4 ay önce evlenen Hadise ve Mehmet Dinçerler boşanıyor

 

Hadise'nin 40 bin dolarlık yüzüğü davaya konu oldu!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)