BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBorfin eğitime başladı----

Borfin eğitime başladı

Borfin eğitime başladı
03 Nisan 2013 - 17:28 www.finansgundem.com

Borfin ve Bilgi Üniversitesi işbirliği ile sertifikalı “Sermaye Piyasaları Analiz Araçları” eğitimi başladı

Borfin eğitimleri artık sertifikalı. Borfin ve Bilgi Üniversitesi işbirliği ile finansal okur yazarlığın geliştirilmesi için “Sermaye Piyasası Yatırım Araçları Analiz Yöntemleri Eğitim Programı” düzenleniyor.
Yatırım araçlarının ve analiz yöntemlerinin anlatıldığı bu eğitim programı, finansal okur yazarlığını geliştirmek isteyen herkese hitap ediyor. Eğitim programını alanlar, uygulamalarla teorinin desteklendiği bir eğitim platformu ile karşılaşacak ve Türkiye’de ilk defa sermaye piyasaları üzerine 10 farklı uygulamalı eğitimi bir arada almış olacak. Eğitim, uzaktan erişimle (videolu eğitimlerle) yapılıyor. Katılımcılar dört farklı uzman analiz paketini eğitim boyunca ücretsiz olarak kullanabilecek: Active Charts Pro, Fastweb Mali Analiz Programı, Stockeys Mali Analiz Platformu ve Matriks Veri Terminal (Yüzeysel) Programı, eğitmenler tarafından uygulamalı örneklerin yapıldığı analiz paketleri olacak. Eğitim süresi 128 saat olup, üç ayda tamamlanıyor. Bu eğitim programı ile katılımcılar, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Türkiye’de ilk defa uygulanan bir eğitim programının sertifikasını alacak. Sermaye piyasalarında kariyer yapmak isteyenler, profesyonellerin bakış açısını ve analiz araçlarını kullanarak hedeflerine daha hızlı ulaşmak isteyenler, bu eğitim programına katılıyor. Katılımcıların en önemli kazanımı ise eğitim programı tamamlandığında, kendi analizlerinizi yapabilme yeteneğini kazanmaları olacak. Sektörün önde gelen profesyonellerinin yer aldığı eğitim programında; Yrd.Doç.Dr.Yaşar ERDİNÇ, Ateşan AYBARS, Ahmet MERGEN, Dr. Hünkar İVGEN, Fuat AKMAN, Cahit YILMAZ, N.Nuri SEVGEN, Kutalmış KESKİN öne çıkan eğitmenler arasında yer alıyor.
EĞİTİM PROGRAMI
1-Menkul Kıymetler ve Diğer Sermaye Piyasası Yatırım Araçları Temel Düzey Eğitimi
2-Sabit Getirili Menkul Kıymetler ve Özel Sektör Tahvilleri Eğitimi
3-Temel Analiz Eğitimi
4-Teknik Analizin Temel Yöntemleri Eğitimi
5-Teknik Analiz Eğitimi- Mum Grafiklerle Teknik Analiz
6-Analiz Yöntemleri Eğitimi
7-VOB Temel Düzey Eğitimi
8-Vadeli Piyasalar Eğitimi
9-Opsiyon Piyasaları, Varantlar Eğitimi ve Hisse senedi Temel Düzey Opsiyon Eğitimi,
10-Yatırımcı Psikolojisi Eğitimi
Eğitim detayları 0 212 311 72 20, 0212 311 6464, 0212 311 6375 numaralı telefonlardan ve [email protected] adresinden alınabilir.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)