BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem​Bordeaux'dan İzmir'e 2020 desteği----

​Bordeaux'dan İzmir'e 2020 desteği

​Bordeaux'dan İzmir'e 2020 desteği
22 Kasım 2013 - 23:44 www.finansgundem.com

Bordeaux Belediye Başkanı Alain Juppe, EXPO 2020 adayı İzmir'i desteklediğini açıkladı


Fransa'nın güneyinde yer alan Bordeaux kenti Belediye Başkanı Juppe, Türkiye'nin Paris Büyükelçisi Tahsin Burcuoğlu'yla biraraya gelerek EXPO 2020 için "Daha iyi bir dünya için yeni yollar ve herkes için sağlık" temasıyla yarışan İzmir'in kazanmasını istediğini söyledi.
Dünyada sağlık temasının bugüne dek EXPO'da işlenmediğinin altını çizen Juppe, yarınlar için bu konunu önemli olduğuna dikkati çekti.
Juppe, gerek coğrafyası gerek kültürel zenginliği gerekse tarihi bakımından İzmir'in EXPO 2020'yi organize edebilecek donanıma sahip olduğunu belirtti.
EXPO hakkında
Küresel çapta bilgi birikimini daha yaşanılır bir dünya için bir araya getiren organizasyonlar olan EXPO’larda, ürünlerden çok fikirler, kültürler ve dünyanın geleceği için projeler sergileniyor.
Dünyanın en eski ve en büyük uluslararası etkinliklerinden biri EXPO, başka bir deyişle "Dünya Sergisi", beş yılda bir düzenleniyor ve altı ay sürüyor. Katılımcıları arasında devletler, uluslararası kuruluşlar, sivil toplum örgütleri ve şirketler yer alıyor.
EXPO, 2010’da Şangay’da 5,28 kilometrekarelik alanda düzenlendi ve 73 milyon ziyaretçi çekti.
EXPO’nun ev sahipliğini 2015 yılında Milano (İtalya) yapacak. EXPO 2020'nin hangi ülkede yapılacağı ise 27 Kasım'da, Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak oylama ile belirlenecek.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)