BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBooking.com'dan flaş Türkiye hamlesi----

Booking.com'dan flaş Türkiye hamlesi

Booking.com'dan flaş Türkiye hamlesi
04 Nisan 2017 - 11:12 www.finansgundem.com

TÜRSAB tarafından açılan davada Türkiye'deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı verilen online rezervasyon portalı Booking.com'dan yeni bir hamle geldi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) tarafından açılan davada Türkiye'deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı verilen online rezervasyon portalı Booking.com'dan yeni bir açıklama geldi.  Şirket yetkilileri karara itiraz edeceklerini açıkladılar

İstanbul 5. Asliye Mahkemesi tarafından verilen ara karar sonrası şirketin Avrupa'daki operasyonlarını yöneten Hollanda merkez ofisi durumu Dünya Gazetesi'ne değerlendirdi.

Emre Eser imzalı haberde, şirket adına açıklama yapan yetkililer öncelikle verilen karara katılmadıklarını ve Türkiye'deki yasalara her zaman uyduklarını ifade etti.

Şu anki durumda Türk kullanıcılar için siteyi tamamem kapatmalarının gerekmediğini belirten yetkililer, bir Türk müşterinin yurt dışı seyahati için siteyi kullanabileceği gibi Avrupalı bir turistin Türkiye'ye gelmek için de siteyi kullanabilceğinin altını çizdi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)