BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaBoğa piyasası durdu!----

Boğa piyasası durdu!

Boğa piyasası durdu!
12 Şubat 2013 - 15:05 www.finansgundem.com

Goldman Sachs: "Global hisse senedi piyasalarının yükselişleri sindirmek için zamana ihtiyacı var"

Goldman Sachs, global hisse senedi piyasalarının Ocak ayında Lehman'ın 2008 Eylül ayındaki çöküşünden bu yana görülmemiş seviyelere yükseldiklerini, ancak yaşanan boğa piyasanın artık durduğunu bildirdi.
Hisse senedi piyasalarında yaşanmış olan yükselişin sindirilmesinin zaman alacağını belirterek, "Varlık fiyakları uzun bir yol geldi ve şu anda 3 aylık hedeflerimize çok yakınız" diye konuşan Glodman Sachs, hisse senedi piyasası için 3 aylık tahminini 'nötr'e indirdi.
ABD'de devam eden bütçe tartışmalarının önceden tahmin edilenden daha büyük bir etki yapacağını öngörün Goldman Sachs, Avrupa'nın da aşağı yönlü riskler yarattığını vurguladı.
Ancak global hisse senetlerinde yaşanacak bir satış dalgasının kısa vadeli olacağını öngören Goldman Sachs, gelecek 3 ay için hisse senetlerine yönelik tavsipyesini 'ağırlığını artır'dan 'nötr'e indirirken, 12 aylık tahminini 'ağırlığını artır' olarak korudu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)