BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBoğa kesip dağıtınca virüsü yeniden yaydı----

Boğa kesip dağıtınca virüsü yeniden yaydı

Boğa kesip dağıtınca virüsü yeniden yaydı
16 Mayıs 2020 - 12:39 www.finansgundem.com

Kars'ta 2 hafta önce yapılan bir nişan etkinliğinde korona virüs tedavisinin ardından taburcu edilen bir kişinin boğa keserek yakınlarına yemek daveti vermesinin vaka sayısını tekrar yükselttiği bildirildi.

Korona virüs vakalarının en az görüldüğü kentler arasında yer alan Kars'ta 30 olan vaka sayısı, tedbirlere uyulmayınca iki hafta içinde 146 artarak 176'ya yükseldi. 2 bin 145 kişiye test uygulanan kentte bugüne kadar 7 hasta hayatını kaybetti. Hastalardan 56'sı evlerinde, 53'ü ise karantina yurdunda takip ediliyor. 

Kent merkezinde iki hafta önce düzenlenen bir nişan etkinliği ile korona virüs tedavisi sonrası taburcu edilen bir vatandaşın boğa keserek yakınlarına yemek vermesinin, vaka sayısının artmasına neden olduğu belirtildi. 

'Kurallara harfiyen uyulmalı'

AK Parti Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Yunus Kılıç, açıklama yaparak, Kars'ta bugüne kadar 176 vaka tespit edildiğini belirten belirtti. Kılıç, 60 hastanın hastanede tedavi gördüğünü, yoğun bakımda ise hastanın olmadığını söyledi.

Korona virüs vakalarının artmasının vatandaşların alınan tedbirlere dikkat etmemesinden kaynaklandığını vurgulayan vekiller, vakaların yüzde 70'e yakınının büyükşehirlerden gelenlerin yakın çevresinde görüldüğünü ifade etti. İki vekil, alınan önlemlere harfiyen uyulması gerektiğini söyledi. 

Karantina Adası'nda restorasyon başlıyor

Rusya'da 24 saatte 9 bin 200 yeni vaka

Restoranlar açık havaya taşınıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)