BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaMakro EkonomiBofA Çin üzerinden büyüme konusunda daha az karamsar----

BofA Çin üzerinden büyüme konusunda daha az karamsar

BofA Çin üzerinden büyüme konusunda daha az karamsar
13 Aralık 2022 - 14:05 www.finansgundem.com

BofA'nın anketine göre Çin üzerinden büyüme konusunda 2023'te daha zayıf bir ekonomi bekleyen yatırımcıların sayısı %73'ten %69'a düştü.

Bank of America Corp. (BofA)'nın son fon yöneticisi anketine göre, yatırımcılar daha güçlü bir Çin ekonomisine yönelik beklentiler gelirken gelecek yıl için küresel büyüme görünümüne ilişkin daha az olumsuz düşünüyor.

728 milyar dolarlık varlığı yöneten 281 fon yöneticisinin katıldığı ankete göre, makro duyarlılık düşüş eğilimini sürdürse de, 2023'te daha zayıf bir ekonomi bekleyen yatırımcıların sayısı geçen ayki %73'ten %69'a düştü.

Ankete göre, katılımcıların yaklaşık dörtte üçü, Çin'in Kovid kısıtlamalarından yeniden açılırken daha güçlü bir büyüme, Mayıs 2021'den bu yana en olumlu görünümü beklediğini gösterdi.

Michael Hartnett liderliğindeki stratejistler 12 Aralık tarihli bir notta, ankete katılanların %90'ının rekor bir şekilde önümüzdeki 12 ay içinde daha düşük fiyatlar beklediğini belirterek, enflasyon endişelerinin de hafiflediğini yazdı.

BofA: Yatırımcılar altına yöneldi

 

BofA: Nakit en güvenilir liman

 

BofA: Hisse ve tahvillere para akışı devam ediyor

 

BofA: ABD borsalarında ayı piyasası rallisi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)