BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBodrum'da yaz bitmedi----

Bodrum'da yaz bitmedi

Bodrum'da yaz bitmedi
18 Ekim 2020 - 16:25 www.finansgundem.com

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün beklenen yağmur gelmeyince plajlar yerli ve yabancı turistlerle doldu, renkli görüntüler ortaya çıktı. Güneşli ve sıcak havalar tatil uzattı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bugün sağanak yağış geçişleri beklenirken açan güneş ve 29 dereceye kadar varan hava ve 21 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle sahiller yerli ve yabancı turistlerle doldu. Sabah erken saatlerinden itibaren Bodrum şehir merkezindeki Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahillerini dolduran turistler bol bol denize girdi güneşlendi.

Tıpkı Ağustos ayı gibi

Bazı turistler ise Halikarnas İskelesi'nden bindikleri günübirlik tekne turları ile mavi yolculuğa çıkarak Bodrum koy ve adalarını gezdi. Bazı turistlerde su sporları yaptı. Bodrum'daki turistik tesislerde Kasım ayının ortalarına kadar yabancı turist rezervasyonu olduğu belirtildi.

Büyükşehirlere dönmüyorlar

Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi büyükşehirlerden ikinci konutlarına gelen yerli turistlerin büyük bölümü geri dönüşlerini en az bir ay erteledi. Havaların güzel gitmesi nedeniyle İstanbul' a dönmek istemediklerini belirten evli ve iki çocuk 3 torun sahibi emekli banka müdürü Gülizar Soysalan “İstanbul ve Türkiye'nin birçok yerinde soğuk ve yağışlı havalar başladı, bizler burada güneşli ve sıcak havaların keyfini hala çıkartıyoruz. Bu hava bırakılıp İstanbul'a dönülür mü? En az aralık ayının başına kadar Bodrum'da kalmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

TBB: Turizm Destek Paketi Uygulamasına başlanacak

 

Bodrum'da konut satışları salgın sonrası yüzde 83 arttı

 

Destek paketi turizm hisselerini coşturdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)