BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBM yetkilisi Hatay'ı özetledi: Kıyamet yeri gibi----

BM yetkilisi Hatay'ı özetledi: Kıyamet yeri gibi

BM yetkilisi Hatay'ı özetledi: Kıyamet yeri gibi
26 Şubat 2023 - 09:05 www.finansgundem.com

BM Dünya Gıda Programı üst düzey yetkilisi Beasley, yaşanan felaketi Antakya'da inceledi. Bölgedeki depremin boyutunun anlama kapasitesinin üstünde olduğunu belirten Beasley, Suriye'nin kuzeyi için de 'Yıkım üstüne yıkım' yorumunda bulundu

Birleşmiş Milletler (BM) bünyesinde çalışmalarını sürdüren Dünya Gıda Programı'ndan (WFP) üst düzey yetkili David Beasley Antakya'da incelemelerde bulundu. Yapılan açıklamada ise yıkımın boyutu gözler önüne serildi.

WFP Yönetici Direktörü David Beasley dün Antakya’da incelemelerde bulundu. Depremde yaşanan yıkımı gören Beasley, “Türkiye’nin güneyinde kıyametten sahnelerle karşılaştım” dedi.

6 Şubat’ta yaşanan depremlerde yaşamını yitirenlerin sayısı 50 bini geçerken Beasley, “Bugün gördüklerimi tek bir kelimeyle anlatabilirim: Kıyamet” ifadesini kullandı.

Anlaşılacak boyutta değil

Beasley, “Bütün mahalleler dümdüz olmuş, binalar yok olmuş, okullar ve dükkanlar kapalı yaşamlar dağılmış. Bu yıkımın boyutu kavranılacak gibi değil” yorumunu yaptı.

Beasley depremde büyük hasar gören Suriye’nin kuzeyinin hali hazırda yıllardır devam eden savaş sebebiyle de zorlandığını belirterek, “Yıkımın üzerine yıkım eklendi” dedi. (Sözcü)

Bakanlıktan bakıma ihtiyacı olan depremzedeler için açıklama

Hatay'da 4,5 büyüklüğünde deprem

ABD'de Türkiye'deki depremzedeler için 431 bin dolar toplandı

Deprem bölgesinden 6 yaralı ambulans uçakla İstanbul'a getirildi

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)