BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinBlue Waters Club Sorgun en iyi oteller listesinde----

Blue Waters Club Sorgun en iyi oteller listesinde

Blue Waters Club Sorgun en iyi oteller listesinde
14 Mayıs 2018 - 11:16 www.finansgundem.com

Dünyanın en önemli tur operatörü TUI en iyi 100 otelini seçti

Dünyanın en önemli tur operatörü TUI, her yıl müşteri anketleriyle verdiği TUI Holly ödüllerini almaya hak kazanan dünyanın en iyi 100 otelini açıkladı. Daha önceki yıllarda da defalarca bu ödülü almaya hak kazanan Blue Waters Club bir kere daha bu değerli ödüle layık görüldü. Blue Waters Club Hotel Genel Müdürü Nilgün Özer yaptığı açıklamada, bu ödülü kazanmaktan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirterek, bu ödülün kazanılmasında emeği geçen başta çalışanlar ve tüm misafirlere teşekkür etti. Başarılarının bununla sınırlı olmadığını, aynı zamanda TUI tarafından verilen Toplam Kaliye, En İyi Aile Oteli ve Çevre Şampiyonluk ödüllerini de aynı anda almayı başaran dünyadaki 4 otelden biri olduklarını belirtti.

Rusya’nın önde gelen Tur Operatörü Coral Travel tarafından yine misafir oyları ile Dünyanın en iyi 10 otelinden biri seçildiklerini ifade eden Nilgün Özer Türk turizminin misafir memnuniyetinde vazgeçilmez bir dünya markası olduğunu ve kendilerinin de bu inançla ülkeyi temsil ettiklerini ifade etti.

Blue Waters Club Şehir hayatının stresinden uzaklaşıp doğayla kucaklaşmak isteyenlerin doğru adresi. 250.000 m2 alan üzerine kurulu tesis, Sorgun ormanının deniz ile kucaklaştığı noktada yer almakta ve 500 metre uzunluğunda mavi bayraklı bir plaja sahip. Her yaş grubundan misafirlerine birbirinden farklı olanaklar sunan Hotel, özellikle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi olacak. Farklı tipte kaydırakları, salıncakları, uyuma köşesi, çeşit çeşit oyuncakları, küçük oyun evleri, yüzme havuzları, mini restoranı ve profesyonel eğitmenleriyle; farklı yaşta çocuk gruplarına hitap eden çocuklara ait özel bir dünya.

Misafirler tatillerini mutlu bir şekilde sürdürürken çocuklar da kendi yaşıtları ve arkadaşları ile hafızalarda yer edecek bir tatil yaşayacaklar. Bu sene önemli bir yatırımla çocuk klubünü yenileyen Blue Waters, çocuk dostu işletme olma özelliğini de perçinledi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)