BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor"Bizi Avrupa'ya göndermeyenlere selam olsun"----

"Bizi Avrupa'ya göndermeyenlere selam olsun"

Bizi Avrupa'ya göndermeyenlere selam olsun
12 Nisan 2013 - 08:39 www.finansgundem.com

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, maç sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kocaman maç sonrası basın toplantısında "Fenerbahçe'yi geçen sezon Şampiyonlar Ligi'ne göndermeyenlere bu sezon yarı finalden selam olsun" sözleriyle dikkat çekti.
Lazio maçı sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'nin çıtayı yükselttiğini söylerken "Bu Aykut Kocaman'ın başarısı değil Fenerbahçe'nin başarısıdır" dedi. Kocaman açıklamaları şu şekilde; "Gerektiği gibi oynayarak gereken skoru aldığımız için sevinçliyiz. Maç iki takımında isteğine göre gelişti. Lazio turu çok istiyordu. 2-0'ı yakalayacaklarına ve oradan maçı cevireceklerine inanıyorlardı. Bunun için çok efor sarfettiler. Bizde skoru korumak istiyorduk. Avantajımızı koruyarak turu geçtik. Bunun için çok mutluyuz.
Fenerbahçe'nin bir ortalaması var ve bu ortalamayı yakaladık. Hatta biraz ortalamanın üstüne de çıktık. Önemli olan bunu sürdürebilmek. Bu Fenerbahçe'nin başarısı Aykut Kocaman'ın değil. Çıtayı Fenerbahçe yükseltti. Ancak hiç bir şey bitmedi. Önümüzde çok ciddi bir Eskişehirspor maçı var, daha sonra da yarı finaldeki rakibimiz belli olacak."
Kocaman basın toplantısında da çok çarpıcı bir ifadeye iğmza attı: ""Fenerbahçe'yi geçen sezon şampiyonlar ligi'ne göndermeyenlere bu sezon yarı finalden selam olsun."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)