BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemBitcoin'den sonra Hollywood'a göz kırptı----

Bitcoin'den sonra Hollywood'a göz kırptı

Bitcoin'den sonra Hollywood'a göz kırptı
01 Nisan 2021 - 11:53 www.finansgundem.com

PayPal'i kuran ve 2008 yılından beri Tesla'nın CEO'su olan Elon Musk gözünü eğlence sektörüne dikti...

Dünyanın en zengin iş insanlarından biri olan Elon Musk, eğlence sektörüne adım atıyor… Dünyanın en köklü medya ve eğlence şirketi Endeavor halka arzı ile ilgili detayları vererek Elon Musk’ın da yönetim kurulunda yer alacağını duyurdu.

Henüz Musk’ın yönetim kurulunda yer almadığı ve halen aday olarak konumlandığı belirtilirken şirket, Musk’ın daha önce çalışmadığı bir sektörde bulunuyor.

Endeavor Group, Hollywood’un önde gelen menajerlerinden Ari Emanuel tarafından 1995 yılında kurulan şirket corona virüsü dolayısıyla geçen yıl gelirlerinin yüzde 24’ünü kaybetmişti.

Ultimate Fighting Championship (UFC) isimli spor turnuvasının çoğunluk hisselerine sahip olan Endeavor, Rihanna, Kate Beckinsale, Ben Affleck, Jessica Alba, Matt Damon, Whoopi Goldberg, Christian Bale, Jake Gyllenhaal ve Charlize Theron gibi ünlülerin menajerliğini yapan Morris Agency’i de bünyesinde barındırıyor.

Elon Musk’ın yönetim kurulunda aday gösterildiği Endeavor şirketi 2015 yılında Donald Trump’tan Kainat Güzellik Yarışması (Miss Universe) haklarını satın almıştı. SÖZCÜ

Musk kendisini 'Tekno Kralı' ilan etti

 

Musk dur durak bilmiyor! Pentagon'un iki ihalesini kazandı...

 

Musk duyurdu: Artık Bitcoin ile Tesla satın alabilirsiniz...

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)