BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin'de yükseliş beklentisi artıyor----

Bitcoin'de yükseliş beklentisi artıyor

Bitcoin'de yükseliş beklentisi artıyor
02 Eylül 2021 - 08:22 www.finansgundem.com

Bitcoin fiyatı hala 50 bin doların altında olsa da, yatırımcıların yükseliş beklentisi artıyor.

Bitcoin, 50 bin dolara ulaşmasa da, fiyat hareketi güçlü sinyaller veren zincir üstü ölçüler ve ağ esaslarından ayrılmaya devam ediyor.

Analist Willy Woo, mevcut seviyelerdeki güçlü desteğin Bitcoin'in bu seviyelerin altına düşmesini engelleyeceğini düşünüyor. 1,65 milyonun üzerinde BTC, 45-50 bin dolar fiyat aralığından satın alındı.

Woo, şöyle belirtti:

"Kısa vadeli teknik göstergeler zayıf olsa da, zincir üstü göstergeler yatırımcıların birikim yaptığını gösteriyor. Böylece dalgalanma bastırılıyor. 50 bin dolar geçilince 60 bin doları hızlıca göreceğiz." Bitcoin'in geçmesi gereken son direnç seviyesi olan 51 bin dolar ise orta vadede giderek zayıflayacak gibi gözüküyor. Fakat bu kırılmanın tam olarak ne zaman yaşanacağı bilinmiyor.

Diğer yandan Coinbase'in BTC rezervi, Ekim 2017'den beri görülen en düşük seviye olan 700 bin BTC'ye geriledi. Merkezi borsalarda ise neredeyse 20 milyar dolar değerinde stablecoin kullanıma hazır tutuluyor.

Zincir üstü analiz kaynağı Glassnode, son gönderisinde "Mayıs ayında yaşanan çöküş sonrası borsalara bir miktar BTC görsek de, şimdi Coinbase'den yüklü miktarda BTC çekilmeye başlandı" diye belirtti. 

Diğer yandan ETH/USD paritesi, 3.500 doları geçerek hem dolar hem de BTC karşısında son üç ayın en yüksek seviyesini gördü. Ether'in piyasa hakimiyeti yüzde 20,4'e ulaşırken, Bitcoin'in hakimiyeti yüzde 44'te kaldı.

El Salvadorlular, Bitcoin'i protesto etti

Bitcoin ve Ethereum savaşında tehlikeli rakip

Bitcoin'de tırmanış an meselesi

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)