BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarBitcoin fiyatları yatay seyrediyor----

Bitcoin fiyatları yatay seyrediyor

Bitcoin fiyatları yatay seyrediyor
14 Ocak 2024 - 15:05 www.finansgundem.com

Bitcoin, önceki günlerde ABD'den gelen haberle hızlı yükselerek yatırımcısının yüzü güldürürken; dünkü hızlı düşüşle akıllarda soru işareti bıraktı. Kayıplarını toparlamaya çalışan lider kripto para birimi, bugünkü işlemlerde yatay seyrediyor.

Bitcoin fiyatı, önceki günlerde ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun (SEC) spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonuna (ETF) onay vermesinin ardından işlem görmeye başlamasıyla, perşembe günü 49 bin doların üzerine çıkarak Aralık 2021'den bu yana en yüksek seviyeyi gördü; ancak sonrasındaki sert düşüşle yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı.

Perşembe günü 49 bin 103 dolara çıkarak yaklaşık 26 ayın zirvesine çıkan lider kripto para birimi, dünkü işlemlerde ise hızlı bir düşüşle 41 bin 500 dolara kadar geri çekildi.

İşlem hacmi en yüksek kripto para birimi Bitcoin fiyatları, bugünkü işlemlerde yatay seyrediyor. Bitcoin, saat 11.57 itibarıyla yüzde 0,05 düşüşle 42 bin 981 dolardan işlem görüyor. Son 7 günlük işlemlerde yüzde 0,45 değer kaybeden popüler kripto para biriminin piyasa değeri ise, 842 milyar dolar oldu.

İşlem hacmi en yüksek ikinci kripto para birimi olan Ethereum ise, şu dakikalarda dünkü kapanışına göre yaklaşık yüzde 0,07 oranında yükselişle 2 bin 551 dolar seviyesinde hareket ediyor. Ethereum son 7 gün içerisinde ise, yüzde 14'e yakın yükseldi.

Bitcoin fiyatında hızlı düşüş

 

UBS ve Citi'den müşterilerine Bitcoin ETF izni

 

Bitcoin yönünü aşağı çevirdi

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)